Dobry vecer, prosim vas, vedeli by ste mi poradit co konkretne si davate predpisovat z vybranych potravin/muk/polotovarov, ktore su na predpis? Co sa vam najviac osvedcilo pre deti? Dcera ma 2,5 roka a diagnostikovali jej celiakiu. Ktore muky sa vam v kuchyni (pri vareni/peceni) najviac osvedcili?
@mmartinah Liana cake mix - pistotove cesto, Liana universal mix - sulance, halusky, mrvenicka, Schar mehl farine - palacinky, Schar universal mix it - rozne v kombinacii s inou mukou pol/na pol. Polotovary: struhanka Schar, knedla na predpis taka nakrajana, buchty na pare na predpis, schar cestoviny su dobre.
Chlieb Maestro cereale, muku Promix uni + kolacovu a struhanku. To je moj zaklad. Inak si peciem sama, co potrebujem napr.knedla, nejaky kolac atd. Cestovina sa da kupit v supermarkete kukuricna, taky zeleny obal a su chutnejsie ako tie specialne. Nevidno rozdiel. Dnes uz je velky vyber, zazila som so synom pred 30timi rokmi a bolo to hrozne..
Dobrý deň, ako je to s predpisovanim potravín, predpísal som si prvýkrat potraviny 25.apríla. kedy si môžem znova predpisať ? Musím čakať do 25.mája ? Alebo môžem už teraz ?
Ja pouzivam tuto bezne v kuchyni. Na palacinky, halusky, zahustovanie, piskotove cesto. A na recept je skoro zadarmo.