Ahojte,prisla som si po radu,napady,skusenosti.
Moje dieta bude mat 6 mesiacov, bola mu zistena alergia na BKM , rada by som mu na vecer davala aj dake kasicky, existuje nieco pre taketo deticky? ciste ovocie na kasicku mi nechce.
Moja mala to mala tiez. Treba pozerat NEMLIECNE kase. Tie sa zarabaju do mlieka ale uz ake das je na tebe - my sme mali najskor ten speci nutrilon na predpis a potom spici Infant drinky (dcerka slabo priberala, tie infant mala na to...) no a do toho som jej to zarobila alebo do vody. Ale POZOR. Nie vsetky nemliecne kase aj naozaj nwobsahuju mlieko. Tusim sunar ci ktora to bola ze na obale pisu ze je nemliecna a pozries vzadu zlozenie a ze obsahuje mlieko... Takze treba vzdy aj to zlozenie kontrolovat.
Inak na povzbudenie - dcerke to zistili v 3.mesiacoch a po polrocnej diete bolo vsetko ok 🙂 teraz ma 2,5r a miluje mlieko a mliecne vyrobky 👍
@kappikk kaše Nomina sú výborné, veľký výber, ochutíš ako potrebuješ; uvariť ovsené vločky vo vode, krupicu vo vode, dochutiť s ovocím, teraz v lete rovno uvarím s broskyňou, slivkou, pridám lyžičku oleja; Hipp má dobré nemliečne tiež
@kappikk Veď sú aj ryžové nemliečne kaše Sunarka. Určite aj xy iných značiek.