Prosím vás ako je to s prechodom na bezmliecnu stravu? Synovi vyšli pozitívne testy na alergiu kravského mlieka. Vysadila som mu teda všetko mliečne aj obyčajné umelé mlieko a postupne sme prešli na to špeciálne upravené, ktoré by mal pit. Už ako som mu postupne pridávala to nové UM videla som zhoršenie stavu a teraz keď pije len to, tak katastrofa. Riedka stolica ako voda 8-10 krát denne. Toto nemal ani pri obyčajnom UM. Je to normálne, upraví sa to časom, mali to aj niektoré vaše deti?
@amelia89 keďze sme ešte neboli na gastre a pozitívny test mu vyšiel len u pediatričky tak nemáme predpísané nič. Dr. mi zatiaľ kázala kúpiť Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE a úplne vysadiť mliečne výrobky. Nemyslím si, že je silný alergik, má len dlhodobo riedku stolicu a opakujúci sa ekzém. Nemá iné ťažkosti, žiadne bolesti bruška, chutí mu jesť, priberá, prosperuje. Ale reakcia po tomto Nutrilone allergy, no nerozumiem tomu, neviem či mu ho vôbec mám ďalej dávať.
To urcite nie je normalne,ake je to specialne mlieko ktore pije? Niektore su specialne ze maju tu kravsku bielkovinu nastiepenu ale pri silnych alergikoch to niekedy nestaci a musia prejst na neocate. Co ma on?