Ahojte, sledujete kralovsku rodinu vo VB? Su vam sympaticki?
sledujem ich len velmi malo, ale hej, myslim ze aj v UK su dost oblubeny. Zila som v UK 5 a pol roka a aspon teda moje okolie ich malo rado.
V dnešnej dobe umelo udržiavaný prežitok... Zrušila by som to. 🙂
Monarchia je prežitok., musela som prisahat vernost kralovnej a jej rodine ked som chcela kanadske obcianstvo. Idu im miliony $ z dani a to tu ani nežiju. Clovek sa musi vediet narodit aby mal stovky milionov na ucte za mavanie ludom z auta. Ale ta cena ktoru za to platia svojim životom podla protokolu aby si udrzali životny styl aj pre dalsie generacie… nezavidim.
Su mi uplne ukradnuti, ale ak mam napisat nazor na celkovo kralovske rodiny vo svete, mali by si uz dat pohov, nech si podnikaju z toho, co im nahromadili predkovia, nech si uzivaju svoje archaicke nehnutelnosti, ktore zdedili, ale nech sa prestanu pretrcat a bazit po este vacsej moci, pre obcanov su uplne zbytocni
Reprezentujú svoju krajinu v dobrom zmysle slova,moju svoje charity. Už bolo x článkov kde finančné počítali ich prínos a vždy to bolo viac,ako dostanú peňazí. Veď majú aj rozsiahle pozemky a farmy, z nich žijú. Briti ich majú radi okrem antimonarchistov. My na Slovensku nič také nepoznáme,takže ani nechápeme ich hodnotu.
Moc o nich neinformujú. Skôr sú na pretrase Geisenovci. Pardon ak som to zle napísal. Neviem presne ako sa to píše.