Viete mi odporučiť najlacnejší spôsob ako sa dostanem na letisko ?
Najlacnejaie asi bude national express. Zalezi odkial ides.
bud Stansted Express alebo blacwaze - vsetko na nete, objednas pohodlne
@s1234 keďže na letisku odporúčam byť 2 a pol hodiny skôr a let máš o 7 metro tak skoro ráno nieje otvorené.
Buď nejaký veľmi skoro ranny bus na Victoria Coach Station, pozor nie iba Victoria station. Je to od seba vzdialené a treba vedieť kde to je.
Osobne by som to spravila asi tak, že nakombinovala posledné metro bus, na Victoria coach station, potom National Express na Stanstead, aj keď budeš na letisku o 2 ráno, si tam v bezpečí niekde sa uložiš, o 4 snáď začnú vybavovať a ideš.
Alebo cez hotel booknut taxi skoro rano na Victoria coach st. a brať coach N.E.
@autorka - let o 7 znamena ze najneskor - najneskor o 5 tam musis byt. Stansted je furt plny, aj rano byva, takze si daj rezervu, ze budes cakat - pokojne aj 25 minut na bezpecnostnu kontrolu, ja zvyknem tak cakat, malokedy menej
urcite by som zvolila bolt alebo uber - podla toho aku cenu ti vyhodia obaja a casy
my sme posledne urobili tak, ze cely cas sme byvali v centre a poslednu noc sme sa presunuli do Holiday inn Stansted - co je oproti letisku, noc okolo 100 za izbu, odtial chodi shuttle bus kazdu polhodinu a trva to 3-5 minut, alebo este druhy hotel je a z toho sa da prejst aj pesi, nespominam si uz na nazov ale da sa vyguglit
zvaz si to - ak si nie skusena cestovat sama, a nepoznas nastupistia atd, tak sa mozes riadne zamotat, sama mam vela kadejakych skusenosti, ze vsak to najdem atd, ale to vobec nie je niekedy take easy
raz sme sa mali problem dostat pred 7 na heathrow, a to sme mali hotel kusok od letiska -vsetky bolty nas odmietli, potom nakoniec ltt jeden uber prisiel na poslednu chvilu
@s1234
Kde budeš v Londýne? Ulica. Pozriem sa odkiaľ nastúpiš na bus.