Redukcia do zásuvky v UK

31. máj 2024

Ahojte, potrebujeme redukciu do zasuvky v UK ak potrebujeme len nabit telefon?? V nabijacke je vidlicova zasuvka. Deti idu zo skoly a kazali nam to kupit. V elektre nemaju a tvrdia ze ak je vidlicova koncovka tak netreba. Tak uz neviem.🙈. Inu elektroniku, ani spotrebic pouzivat nebudu.

simca115
31. máj 2024

V uk treba redukciu na nabíjačku ale bezproblémov sa tam dá kúpiť za pár libier. Ja som si objednáva z slzy za desať eur a tam to predavali za libru

vikusjk
31. máj 2024

Vidlicovou koncovkou myslis taku vhodnu do nasej zastrcky? Ak ano, tak ta ti v UK pasovat nebude. My sme si kupili v Datarte taky adapter na niekolko roznych zasuviek a ten nosievame, ked niekam cestujeme.

slavomira236
31. máj 2024

Potrebujete kupit..niekedy v tescu mali skus pozriet.

viestta
31. máj 2024

Za par drobnych kupi v UK nabijacku a zastrci do nej USB koncovku kabla

syslik81
31. máj 2024

https://www.heureka.sk/?h[fraze]=cestovny+adapt... kupis za par korun .. uk zastrcka ma 3 durky .. alebo nech jeden kupi redukciu druhy predlzovacku s viacerymi zastrckami a nabiku so viacery naraz..

simsalabim
31. máj 2024

Urcite radsej kupte. je pravda, ze mnohe hotely uz maju speci zasuvku na nabitie mobilov, takze sa bez redukcie mozes zaobis, ale neda sa na to spoliehat. Ja by som este odporucala pribalit dietatu rozdvojku alebo predlzovacku. na izbe ich istotne bude viac a mozno nebude dost zasuviek.
https://www.nay.sk/dpm-pf01gb-cestovny-adapter-uk

kandelabra
31. máj 2024

Ciste teoreticky niektore kupelne v uk maju zasuvku na zub. kefky a tam sa da nabit aj mobil, ale urcite by som sa na to nespoliehala. A tiez by som to nenechavala ze nech si kupi az v uk, najvacsia ostara ked clovek cestuje a musi nutne nieco zhanat. Urcite kupit uz doma.

simsalabim
31. máj 2024

@kandelabra suhlasim, hlavne, ak deti maju organizovany program, urcite nemozu zhanat adapter.

madeincssr
31. máj 2024

Vo vacsine GB hotelov (a asi vsade) su zasuvky aj na jednoduchu uzku europsku "dvojvidlicu" (aka je na nabijackach MT a mnohych dalsich malych spotrebicoch s dvojitou izolaciou). Ak by potrebovala nabijat NB (velka okruhla europska/nemecka) zastrcka, bude potrebovat redukciu. Podla mna to kupis v kazdom elektre aj vo vsetkych obchodakovych 'elektrodomoch'. A mozno teraz pred sezonou aj v mnohych elektrosekciach v beznom obchodaku.

syslik81
31. máj 2024

@kandelabra zasuvky v kupelni niesu dostatocne silne na nabitie telefonu ... voltage maju akurat tak na zubne kefky alebo shaving machine

kandelabra
31. máj 2024

@syslik81 nabijala som si tak telefon, ale je pravda ze uz je to nejaky cas dozadu, takze beriem, neuvedomila som si, ze na dnesne telefony uz to stacit nemusi