Ahojte chcela by som sa spýtať, vie mi niekto poradiť ?zatial uvažujeme o presťahovaní sa do anglicka ..zatiaľ o tom len bola reč …niečo som si o tom aj čítala aký je tam život a podobne ..ak tam niekto žije a pracuje ,a vie ale sú tak výhody nevýhody kritéria a podobne ..či sa tam oplatí žiť ..ďakujem 🙂
Asi zalezi, ci sa tam vies dobre zamestnat.
Za mna to je ako na Slovensku. ;D Vyssie platy. Vyssie vsak vydaje. Viac prac. moznosti. Lepsi soc. system. Milo formalny ludia,nie ako na SR na urade. ;D Volant na druhej strane. Uzke cesty so zivymi plotmi su top... a pod ;DD Akoze.. Mne by nevadilo tam zit,keby nie ludia. Ja potrebujem s niekym pokecat a chybala mi slov. natura. Divne vsak? :D :D
zit sa tam oplati tomu, kto si vie najst pracu, ktora mu bez problemov pokryje vydavky a zabezpeci pohodlny zivot, ak si taku pracu najst nevies, bude sa ti zit rovnako tazko ako ludom v takmer kazdej krajine na svete
Uz sa len tak prestahovat do UK neda. Nie su v EU, tym padom potrebujes viza. Tak si zisti,ake su podmienky na ziskanie viz.
Ja som tam zila 18rokov v londyne a uz 4roky som na svk...vcera som sa vratila po tyzdnovej dovolenke z Londyna a nelutujem ,ze som sa vratila na svk...uk sa zmenila riadne,..ako uk uz nie je v EU ,tak je to tam velmi drahe ..ano zarobis viac ako na svk,ale zase vydavky su omnoho vacsie ako na svk...len pre info ak mas share house s niekym tak pod 500libier izbu nenajdes..energie su tam masaker...musim ziadat o viza...zalezi ci ides tam pracovat,ci aj studovat...ja by som rozmyslala o inej krajine ako svajciarsko... a dalsia vec je ak mas tam niekoho znameho ,tak mas velke plus ak nie,tak good luck...vela veci zalezi kde presne ides do UK...
usis ziskat pracovne viza a to vobec nie je jednoduche
Ďakujem všetkým za odpovede
@jolanacipcalova no teraz su mimo eu tak uz to nebude len tak jednoducho si myslim. Ja som zila v londyne. Drahe mesto co sa tyka najmu poplatkov. zdravotnictvo tiez nic moc