Kam v Londýne s 2-ročným?

kukulienka999
28. sep 2022

Ahojte, viem, že je to ešte ďaleko, ale v decembri cez vianočný čas sa chystáme do Londýna. Muž na futbal a my so synom budeme mat počas zápasu cca 3 hodky sami čas, premýšľam…kam s 2 ročným dietatom v Londýne “zabit nudu”?Prechádzku moc nemyslím, ideme na viac dni a pôjdeme pochodit Londyn aj spolu, ale chcem mat záložný plán na zlé počasie. Ďakujem za vaše odporúčania.

qetka
28. sep 2022

akvarium je fajn

galioska
28. sep 2022

@kukulienka999 dvoj rocne no neviem, ja by som skor tu prechadzku po meste, bude to stat za to a okolo palaca sa prejst ale ked to nepoznas tak sa stratis🙂

kukulienka999
autor
28. sep 2022

@qetka vieš aj nejaké konkrétne?

domak2
28. sep 2022

Záleží kde budete. Nejakú soft play hernu kukni v okolí 🙂

missdiva
28. sep 2022

@kukulienka999 shreks adventure

simsalabim
28. sep 2022

Botanicka zahrada Kew gardens ❤️ Vselico sa tam da pokukat a je tam aj ihrisko pre deti - treba ho ale booknut dopredu na ich stranke. Mozno by ho zaujalo aj Museum of Lonfdon Docklands - super expozicia pre malinke deti (tusim Mudlarks sa vola). A mozno aj prirodovedne muzeum. Transpirt museum. A Cutty Sark v Greenwichi.

qetka
28. sep 2022

@kukulienka999
https://www.visitsealife.com/london/
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Londýnské_akvárium
je hned dole pod London Eye. Najlepsi su podla mna tucniaci na konci. Ale maju celkom kratke otvaracie hodiny, neviem kedy potrebujete zabit cas 🤷‍♀️

katarinka1211
28. sep 2022

@kukulienka999 akvarium, madame tussauds museum, prípadne v decembri je tam Winter Wonderland v Hyde parku (treba to tiež booknut) 🙂

banalu
28. sep 2022

@kukulienka999 pozri si nejake "softplay" s jednorazovym vstupom v okoli kde budete byvat a je aj dost kniznic, kde maju detsku cast aj s hrackami. V Hendone je muzeum lietadiel, zaujimave je aj transport museum - maju tam aj sekciu pre deti s hrackami, tam sa vyhra urcite - aj ked ho vystavne kusky zaujimat nebudu. Letecke muzeum je zdarma, to dopravne ma vstup. Myslim, ze dieta zdarma a platis len ty ako dospely. Zaujimave je aj natural history. Teraz maju jursky park exhibiciu platenu ale inak vstup je zdarma. Ooo a aj naval museum ma super sekciu pre deti a je zdarma 😉

banalu
28. sep 2022

@kukulienka999 takto to vyzera v tej hernej zone v transport muzeu. Su to makety, dieta si vie aj posoferovat, postlacat gombiky.. dokonca tam bolo oblecenie - kostym pre deti, ciapky a pod.
Ostatne su na tom podobne... to len pre predstavu - co myslim pod pojmom herna zona s hrackami.

miadi
29. sep 2022

Isla by som do British museum. Mojmu 2r sa velmi pacilo prirodovedne v Ba Londynske sa bude detom pacit este viac ked tam raz urobime zastavku. Egyptska exhibition je fantasticka. A cheesecake tam mali dobry 😍 ale zalezi ake mas dieta mojim sa paci vsade a vsetko ich zaujima.

kukulienka999
autor
29. sep 2022

Baby, veľmi pekne Vám ďakujem za presne odporucania, tak nudiť sa nebudeme, tesim sa 😊