Ahojte, ideme na prdlzeny vikend buduci tyzden do londyna, a citala som v roznych clankoch, ze pitna voda je znecistena chemikaliami, hlavne tym pfas, tak hadam, maso vajcia tiez nebude vynimka, kedze zvieratam urcite nedaju pit prefiltrovanu vodu. Takisto ryby (olovo, ortut)....
Nechcem tym otravovat muza, ale fakt ma to trochu trapi.
A som tehotna, preto mi to momentalne nie je jedno.
Prosím ťa, a doma sa čím stravuješ?
Rovno ten vylet zrus a s manzelom ani nediskutuj. Hadam nechces mat zo svojho potomka rovnakeho zdegenerovaneho otraveneho zombika ako Londyncania.
Autorka, nezabudni, ze aj vzduch maju znecisteny, takze odporucam vyhnut sa aj dychaniu. A ked poletite, tak dostanes davku rtg ziarenia😬
V preklade, brutalne prehanas. Rovnake zivotne podmienky mas aj tu, ehm
V Londyne sme casto a pijeme londynsku vodu a dychame ten vzduch a stale sme ok 😅 Dokonca tam aj jeme…
Balenu dojcensku vodu a trhy so zeleninou/ovocim mas aj tam. A kde-tu nejake (menej nezdrave) teple jedla tiez na potravinovych trhoch najdes. V potravinach samoskach si v klude najdes nieco podla zlozenia.
@simsalabim no, to bolo ale doteraz. Dufam, ze prehodnotite svoj pristup po tejto debate!😎
Damy, prosim, vludne, AUTORKA len chce to najlepsie pre buduce babatko.
@guudy coskoro ideme opat a teda stravovat sa budeme ako vzdy. Ranajky hotel a potom supermarketovy MealDeal a “zdravy fastfood” Leon. To je pre nas take rychle a tradicne. A niekedy jedlo z pubu alebo kaviarne v muzeu/galerii. Asi sa raz otravime 🙈
@madeincssr v balenej vode su mikroplasty. Na trhoch nema istotu povodu tovaru a ci nebol napr chemicky osetreny (pochybujem, ze tam predavaju domace, nepostriekane).
Ju trapia chemikalie v jedle, balene jedlo tiez teda velmi nie je cesta…
@simsalabim good luck 🤭
@guudy dik, snad to prezijeme 😅
@simsalabim Pret a Manger nelubite? my sme posledne vzdy tam skoncili 🙂
Tvoje obavy sú úplne neopodstatnené.
@lenkahvh dcera je posadnuta Leonom 🤷♀️
Voda je normalne pitna. A na kazdom kroku sa da najest zdravo. Vajcia free range, ovecky, sliepky, kravy, sa tu pasu volne jedia zelenu travu cize maso kvalitne. A seafood, ryby cerstve z marketu, dovezene denne. Neviem kde si citala take hovadiny.
Ty si ta co riesila vcera vodu v Holandsku a dnes si nas nabadala aby sme studovali ci majonazea je vyrobena z vajec z volneho chovu?
Nikam nechoď! Seď doma, nič nejedz,nepi a ani len nedychaj! 🤦🏻♀️
Mne normálne odpáli dekel... Ja za tie roky co som tam žila a jedla všetko čo sa dalo, by som už asi bola neboztik potom čo autorka píše... Ja. Som bola tehotná precitlivela,najprv som počas tehu žila v Írsku, potom roky v UK... Autorka nikam nechoď, a radšej nečítajú už žiadne články a nedávaj na žiadne rady... A pls toto ani manželovi nespomínaj.. Ooooh 🤔
😂😂😂😂😂 Juuuuj, zeny. Dakujem za komentare. Niektore fakt pobavili. 😆 Tie debilne clanky ma vystrasili z euroactivu.
Niektore zas ale reagovali prehnane, ako keby som niekoho zabila. 🤦🏻♀️😄
Kazdopadne, tesim sa z niektorych reakcii.
Aj ty si pobavila viac ludi tým co si napísala tak je to fifty fifty... Nič si z toho nerob nič sa nestalo ale už nikdy nečítajú takéto hlúposti 😉hovorím ti to ako človek co tam žil a vychoval tam dieťa 😉
Ked je Londyn tak zivot ohrozujuci ako je mozne, ze tam zije skoro 9 milionov ludi a nekapu po uliciach ako muchy?
Nechceš ten výlet radšej zrušiť?