Atrakcie v Londýne

hipuska
12. apr 2024

Prosím je tu niekto, kto by mi poradil ohľadom atrakcií v londyne? Ak by som mohla poprosiť do správy. Ďakujem

maranco
12. apr 2024

@hipuska Chýba info pre aký vek, koľko dní je na Londýn, aké sú záľuby

belle_vie
12. apr 2024

My sme boli taka klasika, Natural Museum, Madame Tusseaud, London Eye, London Dungeon, Aquarium. Pozreli sme i Hyde park, London Bridge ( tam sme uz ale neplatili vstupne dovnutra na klenoty), parlament, cinsku stvrt, plus ten nulty poludnik.
Za mna naj bolo muzeum, akvarko, cinska stvrt. Na London Dungeon potrebujes lepsiu AJ ( hovoria londynskym prizvukom a dost tazke je rozumiet), ale mne sa to viac pacilo ako madame tusseaud. London eye bolo tiez fajn, ale nic extra.
Inak odporucam kupit multiattraction ticket, dost sa oplati.

kiki68
12. apr 2024

Zalezi pre koho a ake ma zaujmy, ja osobne vzdy idem do Tate Gallery, National Gallery, London Aquarium je krasne, co som pocula, London eye, tiez Tower je zaujimavy, Chinatown, Camden town, London Bridge a Southwark Cathedral , dole je Borough market, odtial da da ist do Shakespeare museum, Tate Gallery, prejst sa popri Thames. Londyn ma vela moznosti, tak uvidite, ze co sa zrovna Vam hodi

hipuska
autor
12. apr 2024

Asi ste nepochopili, ja už mám atrakcie vybrané. Len potrebujem pár konkrétnych informácií ku kúpe listkov

maranco
12. apr 2024

@hipuska napíš teda presne otázku
potrebujem vedieť toto k tejto atrakcii...

hipuska
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hipuska
autor
12. apr 2024

@maranco chcem si kúpiť lístok na london eye a sea life. Pozerala som cez stránku londoneye.com. Dám si tieto dve atrakcie ale ponúka mi tam čas. To je čas na čo? Na eye?

hipuska
autor
12. apr 2024
hipuska
autor
12. apr 2024

@belle_vie
@kiki68 ako dlho trvá prehliadka v aquariu? Neviem ti nidke nájsť.

niekto2hy
13. apr 2024

@hipuska Londn Eye - Otáčanie v jednom z 32 high-tech sklenených modulov trvá približne 30 minút a poskytuje vám neustále sa meniaci pohľad na Londýn.
V akvariu mozes byt kolko chces.

hipuska
autor
13. apr 2024

@niekto2hy 😀 to si viem aj vygooglit

niekto2hy
13. apr 2024

@hipuska Na rozdiel od London eye,z akvaria mozes vojst a vyjst okamzite.😝

hipuska
autor
14. apr 2024

@niekto2hy 🤣

bambicka
14. apr 2024

@niekto2hy mozno sa mylim, ale tiez pozeram na vstupenky do akvaria a je to na presny cas, v rozmedzi 15 mint. Vstupenky, ktore nie su na presny cas su o £10 drahsie

blondinka95
14. apr 2024

@hipuska určite to bude na London eye

hipuska
autor
14. apr 2024

Áno, ja som už na to prišla. Uvedený lístok je na london eye. A potom tu druhu atrakciu si musíš osobitne zarezervovat vstup. Ale teda, ešte som to neriešila. A je to tam dokonca aj napísané.

Akurát, kto bol na eye, ako to tam je s tým vstupom? To si kúpim lístok na hodinu, predpokladám, ze tam bude rada, tak si to odstojim? Co keď sa do toho môjho času nestihnem dostať na rad?

monikapalo
17. máj 2024

@hipuska to by aj mna zaujímalo , tiež to riešim, akurát v inej kombinácii....London Eye a Voskové figuríny. Myslela som si,že ked si zakúpiť vstup na určitý čas, tak už si nemusím nikde vstupy rezervovat.

hipuska
autor
20. máj 2024

@monikapalo my sme sa akurát vrátili z Londýna....už ste to vyriešili?

katarina.banska
13. jún 2024

ahojte, prosim vas ideme do Londyna na 3 dni s detmi 11 a 14 rokov. prosim vedeli by ste mi odporucit co stoji za pozretie, kde si treba kupit dopredu listky. do harry poter studia nejdeme. pohybovat sa budeme asi metrom, ale chceli by sme vyskusat aj ten poschodovy cerveny autobus. ubytko mame 10 km od centra, no bez ranajok. dost drahe sa nam zdali byt v hoteli. prosim viete mi aj odporucit kde sa dobre najest, za rozumnu cenu. ranajky asi budeme riesit v tescu cestou na metro. dakujem za kazde tipy a rady.
@hipuska