Dobry večer. Potrebujem radu. Pracujem v socialnej oblasti za malý plat. Práca ma baví. Ale potrebujem zvýšiť prijem. Potrebujem poradit aký kurz/ štúdium by ste odporúčali, aby som si zvýšila vzdelanie, a tým do budúcna šancu na lepšie platenú prácu.
@jackiem__ ano,kludne. Ale ktore su dobre platene profesie? Také kde mi stačí kurz, večerná skola. A kde možem začat aj po 40 tke
napríklad vysoká škola, podľa toho, čo ťa baví , môžem napísať profesiu, ktorá je dobre platená, ale ak ťa nebude baviť, chápeš 🙂
@jackiem__ ved toto...som skor na jazyky, humanitný smer. Žiadne IT, programovanie...
tak potom prekladateľka, prekladanie úradných dokumentov, nejaké kurzy s jazykmi, už si si sama odpovedala 🙂
@jackiem__ 😊
Ty si tu uz pisala? Presne taka tema tu uz bola.
Pozri stránku ajtyvit.sk. Prelúskaj si to. Majú tam kurzy, kde ti po absolvovaní kurzu vedia nejaké firmy ponúknuť aj priamo prácu (neviem či teraz netrepnem, ale myslím, že jedna z nich je accenture?). Kurz sa tuším bola woman academy. Ale možno aj nie, už to bolo dávno, keď som to zvažovala.
@mikadooo majú to uvádzané, ale priame skúsenosti sú iné 🙂))) dve kamošky cez nich boli a teda Ta garancia práce znamenala, že ich poslali do spolupracujúcej firmy na pohovor (Ta firma ani nehľadala ani nikoho z ich celého kurzu neprijala😂). Ale bolo to už 4-5r dozadu tak neviem ako to je teraz. A Accenture by som obišla oblúkom, to len tak pomimo 😉)
čo tak zmeniť odbor a skúsiť niečo iné? 🙂