Zvyšovanie vzdelania

29. dec 2022

Dobry večer. Potrebujem radu. Pracujem v socialnej oblasti za malý plat. Práca ma baví. Ale potrebujem zvýšiť prijem. Potrebujem poradit aký kurz/ štúdium by ste odporúčali, aby som si zvýšila vzdelanie, a tým do budúcna šancu na lepšie platenú prácu.

jackiem__
29. dec 2022

čo tak zmeniť odbor a skúsiť niečo iné? 🙂

autor
29. dec 2022

@jackiem__ ano,kludne. Ale ktore su dobre platene profesie? Také kde mi stačí kurz, večerná skola. A kde možem začat aj po 40 tke

jackiem__
29. dec 2022

napríklad vysoká škola, podľa toho, čo ťa baví , môžem napísať profesiu, ktorá je dobre platená, ale ak ťa nebude baviť, chápeš 🙂

autor
29. dec 2022

@jackiem__ ved toto...som skor na jazyky, humanitný smer. Žiadne IT, programovanie...

jackiem__
29. dec 2022

tak potom prekladateľka, prekladanie úradných dokumentov, nejaké kurzy s jazykmi, už si si sama odpovedala 🙂

autor
29. dec 2022

@jackiem__ 😊

oli18
30. dec 2022

Ty si tu uz pisala? Presne taka tema tu uz bola.

mikadooo
30. dec 2022

Pozri stránku ajtyvit.sk. Prelúskaj si to. Majú tam kurzy, kde ti po absolvovaní kurzu vedia nejaké firmy ponúknuť aj priamo prácu (neviem či teraz netrepnem, ale myslím, že jedna z nich je accenture?). Kurz sa tuším bola woman academy. Ale možno aj nie, už to bolo dávno, keď som to zvažovala.

marci77
3. jan 2023

@mikadooo
ano, tiez som tak pocula, asi aj ine spolocnosti potom, napr. junior tester a pod.
ale osobnu skusenost zatial nemam, tiez to zvazujem, ze by som skusila aj IT

ketrint
15. jan 2023

@mikadooo majú to uvádzané, ale priame skúsenosti sú iné 🙂))) dve kamošky cez nich boli a teda Ta garancia práce znamenala, že ich poslali do spolupracujúcej firmy na pohovor (Ta firma ani nehľadala ani nikoho z ich celého kurzu neprijala😂). Ale bolo to už 4-5r dozadu tak neviem ako to je teraz. A Accenture by som obišla oblúkom, to len tak pomimo 😉)

mikadooo
15. jan 2023

@ketrint hmm mne známa robí v accenture a možno to nie je ideálna práca, ale nejak zásadne sa nesťažuje 🤷.