Baby, na vysokých školách rozvrh zverejňujú až po zápise ? Alebo teda až v septembri?
Záleží od školy ... ale vacsinou asi až v septembri ... v Brne na Masarykovej sme si rozvrhy riesili sami viac menej, podla predmetov na ktore sme sa prihlasili 🤷♀️ A v Nitre som už bola ako externista a tam sem dostali rozvrh naraz, myslím ze tak cca 2 tyzdne pred semestrom ho zverejnovali na stránke
vacsinou az tesne pred zaciatkom semestra. nevedia kolko ludi nastupi a zapise si jednotlive predmety
Po septembrovych zapisoch, u nas max 5-6 dni dopredu sme vedeli a aj ten sa este utriasol s ucebnami po prvom tyzdni v skole
U nas bol zapis v septembri, cize odpoved by bola ano, po zapise v septembri. Ale rozvrh sme nedostali zverejneny, my sme si ho v podstate vyskladali. Povinne predmety boli dane, na niektore prednasky bol len jeden termin ale cvicenia boli viacere a mohli sme si vybrat. A potom zalezalo na vyberovych a volitelnych predmetoch, kto si ake dal a podla toho si zas nasiel v rozvrhu kedy sa dany predmet uci.
Cize my sme urobili zapis a nasledne sme sa osobitne prihlasovali na rozvrh - na konkretne terminy prednasok a cviceni. Takze nemali sme vsetci spoluziaci uplne rovnaky rozvrh.
Ako kde. Na chemickej STU sme boli radi, ak bol rozvrh 1-2 dni pred začiatkom semestra a aj to často nebol ešte kompletný.
V BA to bolo pár dní pred začiatkom semestra, práve podľa toho kam sa kto zapísal. To ku dňu zápisu budú vedieť len ťažko a v Brne na Masarykovej univerzite sme si to organizovali viac menej sami.
Ja si to už velmi nepamätam ale vlastne ked si spraviš rozvrh tak ho uz mas aj hned hotovy aj tak ten ais je pre mňa Španielska dedina 🙄😄 ale na truni im robi škola rozvrh teda prvákom. My na ukf si musime sami a minuly rok zapis ani nebol takze to bola celkom sranda
Rozvh nam nikto nerobil, zapisovali sme sa nan podla predmetov, a teda kazdemu mohlo vzniknut nieco ine :D A urcite nebol "hotovy" skor ako pred zapisom, lebo prave ten rozvrh sa robil, podla toho kto sa kam zapisal. Iba tie predmety "celorocnikove" mali hlavne prednasky spolocne u nas ale v tom case ani ine predmety nedali cize sa to nedalo skombinovat inak. Uz ked som koncila, sa to robilo elektronicky vsetko,t akze predpokladam, ze aj teraz...
Ak si dobre oamatam az v septembri na nasej skole. Vzdy som do poslednej chvile trpla,aky budeme mat rozvrh
@kikavadi a mne jeden rok vyslo tak, ze som dostala rozvrh a nemala som kam napchat povinnu telesnu. 🤷🏼♀️ nikoho to netrapilo.
Ani ked sme boli 12 hodin v skole bez obednej prestavky.
Ked som potom videla rozvrh na ekonomickej.... sem tam hodina, piatok cely volny.
Ja som cely semester ani domov nemohla ist, lebo v piatok do 19tej cvika a ziaden vlak uz potom nesiel
Ja zacinam externe v septembri a rozvrh na zimny semester mi prisiel pred tyzdnom
@katarinka289 a kde ideš ?
Do Ba pedagogicka
co je to za otazku, zapis je vzdy v septembri a znamena ze si mas zapisat predmety na dany semester (aspon teda ja to tak chapem v skole u nas). ale na niektorych skolach prvaci maju zapis zarovno po prijimackach a vysledkoch.