Zubný technik - dvojročné pomaturitné kvalifikačné štúdium

peti_2005
5. nov 2023

Dobrý večer, má niekto skúsenosti s týmto odborom SZŠ Moyzesova Košice? 1.) Nájde sa po škole dobré uplatnenie? 2.) Je štúdium náročné? Pomohli by mi Vaše rady. Ďakujem ☺️

domi235
8. nov 2023

@peti_2005 tiez som minule kladla podobnu otazku ale ohladom VS, v Ba zubny technik, asi tych ludi je malo co studuje, tento odbor. Pripajam sa tu pod komentar. Snad sa niekto najfe co ide alebo uz vystudoval tento odbor. Aby nam poradil. 😜

kaja01
8. nov 2023

Moja dcéra chodí tretí rok do Olomouca, teraz bude končiť. Jej sa na škole páči.

domi235
24. nov 2023

@kaja01 čo je podla vas lepsie, studovat na VS zubneho technika alebo spravit si externe na strednej zdravotnickej skole tento odbor?

kaja01
24. nov 2023

@domi235 Ja osobne si myslím, že lepšie je nadstavba ako externé popri strednej zdravotnej. Na externé ak sa nemýlim musí byť stredná zdravotná škola, nemôže sa ísť z inej strednej.

domi235
3. dec 2023

@peti_2005 citala som ohladom prijimacich skusok na Vs, odbor zubny technik ze su skusky z kreslenia a modelovania drotu, kde sa to taky bezny clovek nauci. @kaja01 ako sa vasa dcera pripravovala na skusky? Ďakujem

kaja01
4. dec 2023

@domi235 Dcéra sa nejak špeciálne nepripravovala, ona mala 9 rokov ZUŠ odbor výtvarná. Teraz pripravovala nejaké veci ohľadne skúšok pre jedného chlapca. Chystala mu prekreslenie nejakého predmetu do siete a modelovanie.

domi235
4. dec 2023

@kaja01 vasa dcera dava pripravy ohladom prijimacok na zubneho technika ? Ďakujem.

kaja01
4. dec 2023

@domi235 Poprosil ju jeden chlapec aby mu pomohla s prípravou na talentovky, tak mu niečo popripravovala, čo mala aj ona na talentovkách.