Prosím Vás absolvoval niekto takýto kurz cez úrad práce? Konkrétnejšie ak náhodou mzdy a personalistika. Veľmi zvažujem prehĺbiť si ako začínajúca mzdárka svoje vedomosti týmto spôsobom ale som voči tomu trochu skeptická, nakoľko si nie som istá, či mi cca 2 - 3 týždňový kurz (3 x v týždni) niečo reálne dá a či sa vôbec cez tieto kurzy dá čo to získať do hlavy.
Ak si prosím Vás niekto robil takýto kurz, budem rada aj za odporúčanie príp. neodporúčanie kľudne do IP.
Ďakujem 🙂
@oktobermimi ja som papiere dostala uz minuly rok a kym som si vybrala, bolo mi povedane ze neskoro, ze uz neschvaluju, peniaze sa minuli 🙈 tak by som rada teraz a nieco k odboru ale neviem kde si vybrat, aby mi to aj nieco dalo
@legna30 mile od nich, ja apsolutne netusim kde najst informacie o dostupnosti kurzov ale ze vobec mam nejaku predstavu ale prosto, neviem kde sa obratit a ako vlastne sa dopatrat k tomu kde si urobit kurz...
@legna30 ahoj, pripnem sa ti tu, tiez chcem ist na kurz cez UP a tiez vlastne neviem co a ako, len mi na urade podala papiere a dovidenia...😑