Zhoda v bakalárskej práci

youngmommy98k
4. okt 2024

Ahojte
Stretli ste sa už so zhodou 64% v bakalarskej praci? ako to dopadlo? boli ste pripusteny alebo nie?

belle_vie
4. okt 2024

Pochybujem. Nam na skole hovorili, ze idealne tak do 10. Ze v pravnickych odboroch, kde su same citacie, sa toleruje aj 30, 40 uz treba aj u pravnikov velmi obhajovat. Ale toto pochybujem.

selenka7
4. okt 2024

To sa ti ako podarilo?? Mas len teoreticku pracu? Ak ma aj experimentalnu cast, nejaku zhodu spravi aj cast material a metody, zvlast ked sa na danom pracovisku pouzivaju rovnake postupy. Ale v pripade len teoretickej prace je to strasne vela, evidentne je praca opisana.

katulkagajdos
4. okt 2024

@youngmommy98k to je na bakalársku prácu veľa- ešte keby diplomovka, ktorá je pokračovaním tvojej bakalárky a zhodu máš so svojou prácou Ok- ja som mala asi 35% zhodu diplomovky s mojou bakalárskou - to prešlo, ale toto pochybujem.

patus_2
4. okt 2024

@youngmommy98k pri necelých 13% už krútili hlavou, že je to veľa a pritom najväčšiu zhodu mi našlo pri poďakovaní a zozname použitej literatúry. Ale známa vraj obhájila 38% zhodu, závisí od toho, čo si písala a kde zhodu našlo.

pribinak
4. okt 2024

Fuuuu …..nemáš výskum? Ten by to mal vždy zachranit. Toto je naozaj dosť

greta2017
4. okt 2024

Neboj este stale z teba moze byt predseda vlady, minister alebo hocico podobne🙂🤪 (len fór)

michaela329
4. okt 2024

Fíha...to je už moc. U nás mala problémy spolužiačka s 15% - obhájila len vďaka tomu, že išlo o citácie zákonov a tie zhody boli v prácach z úplne inych odborov.

ns994
4. okt 2024

Aky mas odbor ? Mala si vela citacii ? No je to velaaa a este na bakalarku. Znamu nepustili a mala okolo 60 ale presne neviem. Hned jej vytkli, ze toto proste nie. Ale viem aj o typkovi, co mal cca 40 a dal to. Ale presne, on mal veeela citacii zakonov a zhoda bola tam a mal taku temu, cize to vedel obhajit

januska12323
4. okt 2024

To sa ti ako podarilo?

kacena4
4. okt 2024

zalezi od toho v com je zhoda, ak su to vsetko citacie ktore si oznacila nemusel by to byt problem,ale ak mas zhodu v beznom texte popr. parafrazovani (co by malo byt tvoj vlastny text) tak to uz je horsie

diewcatqoo
4. okt 2024

To sa ako da?

ina2405
4. okt 2024

@youngmommy98k nestretli, spolužiak mal 13% a už to bolo okomentované a musel si to vedieť obhájiť.

sevrin
4. okt 2024

Ja som mal bakalárku aj diplomovku obe zhodu 0%. Čo som u nás na škole najviac zažil, bolo okolo 34% a aj to bol taký lajdák, že kopu veci "písal" spôsobom CTRL+C CTRL+V

dame2
4. okt 2024

Fuha, to mi príde veľmi veľa. Ja mám Bc v právnickom odbore a bolo mi povedané, že tak do 30% zhoda sa dá u nás obhájiť, mala som 12%

motorka97
4. okt 2024

@youngmommy98k
A máš aj k dispozícii náhľad čo ti zobralo ako zhodu?
Je dosť možné že máš zle spravené citácie a tým pádom ti môže niektoré citované veci ukazovať ako zhodu.

princezna_bosorka
4. okt 2024

@katulkagajdos dnes by nemalo prejst ani to

katulkagajdos
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katulkagajdos
5. okt 2024

@princezna_bosorka to má posúdiť školiteľ, oponent a komisia.

nelka93
5. okt 2024

Nie nestretla, u nás na fakulte bol pruser už s 7% zhodou. Niektoré odbory napríklad právo a podobne mávajú bwzne okolo 30, ale 64 je veľmi vela

katarinka289
7. okt 2024

Známa mala na pedagogickej 35 a obhájila. Jedna v komisii s tým mala problém, ale ostatní ju podržali