Záverečné skúšky - externé štúdium a brušná chrípka

cora_
17. jún 2021

Ahojte,
čaká ma v najbližších dňoch skúška na strednej škole a chytila ma brušná chripka-preháňa ma veľmi často, vracala som, mám zvýšenú teplotu, takze by som tam mala naozaj problém dôjsť, ak sa to nezlepsi. Myslite, že bude problém s presunutím skúšky na iny termin? Neviem či sa to da považovať za vážny dôvod. Ďakujem vopred za odpovede

paulinka17
17. jún 2021

@cora_ dohodni sa so skusajucim

cora_
autor
17. jún 2021

@paulinka17 áno, určite to mám v pláne, ale zavolať tam budem moct az zajtra, keďže už je neskoro a písať to asi nemá zmysel. A mám trosku aj strach z tej reakcie samozrejme, lebo naozaj neviem, ako by som tam vôbec došla, keď som na wc každých 10 minút, ak to nebudú brat ako vážny dôvod

hettinka
17. jún 2021

@cora_ musis mat potvrdenie od lekára, ak chceš, aby ta ospravedlnili a dali náhradný termín.

cora_
autor
17. jún 2021

@hettinka určite mám v pláne ísť k doktorovi, len naozaj neviem ako by som tam teraz v takomto stave došla, keď ma preháňa každú chvíľu

dskjhfdlkdjhl
17. jún 2021

@cora_ ja na Tvojom mieste by som poslala este dnes e-mail. Aspon bude dotycny vcas vediet. Mne bezne pisu studenti aj o polnoci a odpisem (ak nespim) a presne pre taketo pripady som radsej, ked to viem vcas.

cora_
autor
17. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ďakujem veľmi pekne, dúfam, že s tým nebude nejaký problém