Dobrý deň,
opäť raz sa obraciam na tento portál, pretože mi už niekoľko krát pomohl. Ide o to, že píšem bakalársku prácu a v teoretickej časti rozobeharám súdne prípady na uvedenú problematiku. Mám objednaný termín osobného stretnutia v Centre právnej pomoci,ale ten mi presunuli až na Máj kedy, ja už bakalársku prácu musím mať dávno odovzdanú. Na internete nie sú žiadne relevantné prípady , ktoré by boli vhodné alebo sú len stručne napísané. A také ktoré vyzerajú zaujímavp sú zablokované.
Preto sa chcem spýtať, tie čo ste robili záverečné práce z práva ako ste riešili hľadanie rozsudkov cez internet? Poprípade nieje tu niekto právnik, ktorý by mi vedel pomôcť a poradiť na akých stránkách sa dajú nájsť súdne procesy a rozdhodnutia?
Ďakujem veľmi krásne a želám pekný deň. 🙂 🙂
Držte sa a veľa zdravia
@1sally12 No keby odovzdavala koncom maja, tak by asi nenapisala, ze v maji ju uz ma mat DAVNO odovzdanu.
Na poslednu chvilu pise pracu vela ludi (u vela z nich je diskutabilna aj kvalita), ale tym padom by stihala to stretnutie a dopisanie prace na poslednu chvilu... ale ja som sa len zamyslela, ze to akosi nesedi.
Bakalarku máme mať vloženu do systému do 25 Mája. A teoretickú časť mám chýba mi už praktická.V centre pomoci mi dali termín až 15.Maja čo je veľmi neskoro. A keď sa pýtate prečo mám takto posunutý termín a robím to na poslednú chvíľu tak mám rakovinu a snažím sa napriek tomu dokončiť pracu a ukončiť školu. Pýtala som sa len či neviete o nejakej stránke a tak kedze mi skolitelka neodpovedá a nie aby ste riešili prečo to odovzdávam teraz a až teraz to vypracovavam.A druhá vec pýtam sa iba na online súdne prípady a nie na nejaké osobné údaje že musíte riešiť či je moja otázka opodstatnená alebo nie. Ale ďakujem za pomoc.
Pekný deň Vám želám
a coho sa to tyka ? je to trestne pravo ? ci ? ja som tiez isteho casu hladala a dalo sa najst rozsudky mozno nieco spolu najdeme
@pips13 ahoj, rozhodnutia nájdeš aj na stránke ministerstva spravodlivosti. - https://obcan.justice.sk/infosud/-/infosud/zozn...
Skúsila si otvorenesudy.sk? Tam sú rozhodnutia.