Ahojte chcem sa spýtať za ako dlho ste schudli ? Napr: zo 78kg, na 60-59kg ? A pri akej výške ? Dakujeeem 😌
Vyska 163cm.
@martinka1739 počítaj tak 3kg za mesiac +/- . Záleží ako veľmi konzistentná budeš
Ja chudnem od juna, mam v plane 30 kg...zatiaľ som schudla 15kg...idem pomaly, pohyb, stráženie kalorii...rada by som sa vyhla jojo efektu...výška 168...
Ja som pred 3 rokmi začala vo februári a do júna som išla dole zo 70 kg na 57 kg. Pri výške 168 cm. A už 3 roky si ich v pohode držím. Ale samozrejme, musím si dávať pozor... Bez toho by to nešlo... 🤣
Zo 70kg poporodnych mam aktualne 60kg, 170cm a este 2kg su moj ciel. Trvalo to 4-5m. Ale ja teda jem uplne hrozne.keby som si strazila stravu urcite by som mala lepsie vysledky
Pri výške 168 cm z pôvodnej váhy 78 kg som sa za 10 mesiacov dostala na 62 kg. Strava upravená ale samozrejme ze bola aj pizza aj McDonald's. Cvičenie min. 3x do týždňa a viac....po nejakých 6 mesiacoch kila už nešli dole ale telo sa vypracovalo a veľkosť oblečenia sa zmenšila...
Vyska 170. Pocas tehu som pribrala z 53 na 72. Teraz pol roka po porode mam 60. Viac sa.hybem, no jem vsetko, aj sladke, tak to dole nejde.moc. vyzeram sice lepsie v tvari, nie som taka strhama,,nie som taka vychudnuta....
167cm 65-53kg 6mesiacov ale výška v tom nehrá žiadnu rolu.
Moja segra po pôrode (sekcia) chudla z 81kg 167cm na 55 kg dva roky. Ale makala, bola veľmi zaťatá a chcela postavu pekne formovanú, preto aj cvičila.
Zatiaľ z 83 na 71 od júna. Čiže 5 mesiacov, pri výške 163 cm. Ešte 5-10kg by som rada dole
Od augusta -12kg pri 167cm
@martinka1739 pri výške 160cm som sla za neceleho 3,5 mesiaca dole zo 63 na 54 kg. Cvičila som iba doma 20-30 minutove treningy, vela chodila (denne cez 20 000krokov) a stravu pisala do kalorickych tabuliek. Po 2 rokoch nemam ani tolko pohybu, aj si dam na co mam chut a vahu si drzim plus minus kilo...
Od januára doteraz skoro 20 kíl. Záleží co pre to chceš robiť. Ak budeš cvičiť a zmeníš stravu pôjde to rychlejsie
@nelka93 to je pravda 👍 za týždeň som dala dole 5kg z 83
@martinka1739 za týždeň 5kg dole? po prvé je to strašne veľa a po druhé si pripravená na to že príde napr.aj celý mesiac kedy nedáš dole ani kilo? nebude to demotivujúce? plus ešte možno aj 1-2 kg "priberieš" kvôli cyklu.... držím palce ale bacha na to keď sa váha zastaví. práve vtedy nepoľavuj 😉
@zuzanka.zuzu vždy keď držím diétu a každý deň cvičím to ide rýchlo 👌
@martinka1739 vzdy ked drzis dietu? Presne preto ju musis vzdy drzat 🙂 a co ze chudnes? Ked evidentne tu pneumatiku priberies zas a znova 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Akoze uprimne mna by takyto kolobeh akym zijes ty nebavil
S tymto by som sa nechvalila na tvojom mieste, niesi vhodn priklad pre niekoho kto chce schudnut kedze mas evidentne cely zivot problem s vahou
@martinka1739 samozrejme ale nie je to udržateľné 😀
Mám 165 cm a cez koronu som pribrala 8 kíl. Za tri mesiace sa mi ich podarilo zhodiť. Stravu som nejako neriešila - iba ma to motivovalo menej jesť, keď som videla výsledky. Veľmi ale veľmi odporúčam rýchlu chôdzu. To je pre mňa topka, ktorá mi zaručene pomôže schudnúť. Chodila som najprv 20 min. denne až som sa dostala na 1 hod. denne. Funguje to perfektne! Žiaden jojo efekt neprišiel 👍👍👍
@gabinka6 ale nie 5kg za tyzden - nonsens
Ja som dala dole za 3mes 12kg
A evidentne ma autorka problem s vahou dlhodobo
@martinka1739 fu 5kg za tyzden...tam je jasny jojo efekt ..pri chudnuti sa nedrží dieta, pri chudnuti sa treba stravovať zdravo...preto musíš chudnutut znova a znova...lebo to robíš zle
@rachel36a myslim ze je to autorke jedno kedze toto ma stale dookola schudne priberie schudne pride sa tu vyplakat zase schudne atd
@taktotedanie a vy ma poznáte ? ja som vôbec nenapísala že mám problém s váhom dlhodobo ? 🤣🤣🤣🤣
@rachel36a ja sa zdravujem zdravo, len veľa veľa makám na sebe každé ráno a večer 😃
@taktotedanie pozor, každému to ide pomaly a niekomu nie😀
@taktotedanie niekto chudne 2 roky niekto 2 mesiace a schudne😀vidieť že malo o tom viete
@martinka1739 staci si precitat komentare
Inak velmi mudro a sebevedome tu teraz pisete ked prispevok bol o niecom inom, nadsenie ze ste schudli 5kg? Uvidite no dokedy vam to vydrzi
@martinka1739 pises ale za vždy keď chudneš, tak chudneš takto veľa a rýchlo.. a práve preto musíš chudnutie riešiť vždy znova a znova..lebo je to nesprávne chudnutie...ale rob ako chces...
@elenajezova môžem sa spýtať ako sa vám to podarilo? Ja sa už nejaký čas snažím schudnúť ale zatiaľ neúspešne. Upravili ste nejako stravu? Ako? Cvičili ste?
Tak ja som sa dala na chudnutie pred 2 tyzdnami. Zo 78kg som dnes na 76,5. Cize ide to pomaly. Necvicim. Len stravu mam inu. Predpokladam pri tomto stravovani ze do 6 mesiacov by som mohla mat vcelku normalnu vahu.
Az sa podari dam vediet 😄.