Za aký čas ste napísali teoretickú časť bakalárky?

23. feb 2023

Ahojte, aktuálne píšem bakalárku. Niektorí spolužiaci majú už teoretickú časť hotovú, iní ani nezačali. Tak mi napadlo, že by som si rada spravila prieskum. Ak to máte za sebou, za ako dlho ste napísali teoretickú časť bakalárky?🙂)

divokykonik
23. feb 2023

Mne to trvalo dlhšie, lebo sa ťažko hľadali zdroje, slovenské som mala len 2, inak všetko anglické, nemecké, španielske 🙂. Ale viac ako mesiac mi to netrvalo, pri diplomovke to bolo horšie. 😂

miamie
23. feb 2023

Celu bakalarku za 3 tyzdne, lebo ma tlacil cas 🙂

katuskamala1
23. feb 2023

Sa ti nechce co? Chod si pekne hopat za knihy a zacni. 🙂 ✌️

ivka225
23. feb 2023

Zalezi na teme. Ak chces pisat o dejinach socialnej prace vo Svidniku, tak to bude iny cas ako keby si chcela popisat topologicke vlastnosti spojitych zobrazeni na kompaktych priestoroch.

gabus88
23. feb 2023

3 tyzdne

cyberk
23. feb 2023

kedze ma tema fakt aj bavila tak, za den som napisala 5stran, Zdroje som mala z AJ a japonskych knih

floki1994
23. feb 2023

Ja som pisala v spanielcine takze to slo pomalsie kym sa preluskala zdroje... cca 2-3 tyzdne 🙂

kova85
23. feb 2023

záleží od témy a oblasti v akej to píšeš. Bakalárka je ešte ok, diplomovka tam sa tomu treba venovať viac. Ja som chodila na technicky zameranú školu

chadkroeger
23. feb 2023

záleži od zlozitosti temy bakalárky a dostupnosti zdrojov

jankalukasova
23. feb 2023

Ja som to celé spáchala asi za 4 dni. S tým, že zdroje som mala vyhladané dopredu ale stále som sa nevedela k tomu dokopať, školitel bol dlho benevolentný ale potom mi napísal, že do konca týždňa, chce odovzdanú prácu, tak som ju napísala raz dva.

miriam11
23. feb 2023

Niekoľko mesiacov

lindous
23. feb 2023

Samotné spisovanie bolo rýchle, pár dní (väčšinu práce tvorila praktická časť a diskusia, teória nebola dlhá), ale kvalitnú rešerž som robila postupne, viac-menej v priebehu celého roku som vyhľadávala a čítala články 😊

nnnuuunnn
23. feb 2023

Ja vôbec netuším koľko mi to trvalo, ba čo viac si nepamatam ani že som to písala 😂 cele to obdobie VS mám nejaké okno.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paola881
23. feb 2023

Ja som ešte ani nezačala 🙄

queen_mary
23. feb 2023

Asi 3 dni, ked som bola 3 dni zavreta v kniznici 😀😀

ivangeline
23. feb 2023

Absolutne nepamatam. Nechcrlo sa mi do toho. :D Hadam nie viac ako mesiac..

diewcatqoo
23. feb 2023

Za dva tyzdne som napisala celu bakalarku. Popri tom som chodila do prace

sigma510
23. feb 2023

Asi 3 mesiace, s tým ze téma dosť na behanie a dosť špecifická, dosť som si dala záležať, zháňala som zdroje kade tade, čiže to trvalo dlhšie, ale určite keby mam všetky zdroje poruke, tak čistého času by mi to trvalo možno dva týždne. Diplomku som komplet cakum prask spáchala asi za 2 týždne. Obe na A-čka 😄

annie285
Odpoveď bola odstránená
Zobraz