Vyštudovali ste psychológiu na VŠ?

ella_hann
24. júl 2023

Vyštudovali ste tu niekto psychológiu na VŠ? Alebo poznáte dakoho s priamou skúsenosťou? Potrebujem poradiť aké je to na FF univerzitách - ze ci sa mám vydať týmto smerom do budúcnosti

erikapeter
24. júl 2023

@ella_hann Ahoj, ja som študovala psychológiu 😉 a som klinická psychologička. Čo Ťa zaujíma?

zuzinabila
25. júl 2023
fidea
25. júl 2023

Ahoj, ja tiež

ella_hann
autor
25. júl 2023

@erikapeter Dakujeeem pekne za odpoved <3
Celkovo som sa chcela spýtať aké je uplatnenie v budúcnosti, aké ťažké bolo štúdium a prípadne kde ( Kedze každá VŠ je iná) a aká je vaša spokojnosť - ci sa naplnili ocakavania alebo nie

ella_hann
autor
25. júl 2023

@zuzinabila Ďakujem za odpoveeď
Ako som uz napísala v jednom komentári - chcem sa spýtať aké ťažké bolo štúdium ( Ak chcete mozete napisat aj kedy alebo na akej Vš ) a či ste sa s týmto odborom uplatnili - aké ťažké to bolo, atď . . .
Snažím sa nájsť čo najviac info, ale nepoznám veľa ľudí ktorí majú skúsenosti
Príp. môžem dať kontakt na svoj fb

ella_hann
autor
25. júl 2023

@fidea Ďakujem za odpoved 😀
Ako som uz napísala v jednom komentári - chcem sa spýtať aké ťažké bolo štúdium ( Ak chcete mozete napisat aj kedy alebo na akej Vš ) a či ste sa s týmto odborom uplatnili - aké ťažké to bolo, atď . . .
Snažím sa nájsť čo najviac info, ale nepoznám veľa ľudí ktorí majú skúsenosti
Príp. môžem dať kontakt na svoj fb

zuzinabila
25. júl 2023

@ella_hann na FIF UK v Bratislave som
koncila 2005.pracu som si nasla hned,potom som bola s detmi dlhsie na materskej,teraz robim znova v odbore.tazke bolo dostat sa na skolu,brali kazdeho 17.teho .studium uz celkom v pohode potom.

fidea
25. júl 2023

@ella_hann napíšem správu