Vysoká škola - žiadosť o prijatie

2. mar 2022

Ahojte poslala som si žiadosť o prijati na vysokú školu. Kedy môžem očakávať odozvu ?

sisa_s
2. mar 2022

Pozri na stranke skoly, dokedy prijimaju prihlasky, ci sa robia prijimacky atd, na zaklade toho to moze trvat aj par mesiacov

zuzuliennka1
2. mar 2022

do cca konca marca vseobecne trva deadline na podanie prihlasok na vacsine vs, takze urcite po tomto termine. Ved si to priamo pozri na webstranke skoly, kam sa hlasis, tam je uvedene vsetko

sparrows
2. mar 2022

Záleží od školy. Ja som od jednej dostala v apríli a od druhej až v júni (som zistila výsledky a v júli došiel papier)

martul
2. mar 2022

Ozaj chceš ísť študovať na VŠ?
Vieš koľko je to štúdia, samovzdelávania, získavania informácií?
A ty si nevieš ani pozrieť na stránke školy dokedy je možné podávať prihlášky a aké sú podmienky prijatia?

autor
2. mar 2022

@martul a akože kto napísal že som na stránke školy nepozerala ? A zas sa tu musí nájsť niekto dokonalý ? Prihláška sa podávala do konca februára ..... DOČÍTALA SOM SA NA STRANKE ŠKOLY .... Na môj študijný odbor sa nerobia prijímacie skúšky ... Tu od Vás niektorých normálnych som len chcela vedieť že do kedy cca príde vyjadrenie .... Nepotrebujem tu čítať takéto ,,múdre reči " .... Vypovedá to o debilite keď niekto komentuje takýmto spôsobom ...ale ďakujem už som si zvykla že sa nájdu aj také ako VY 🙄🤗 prajem pekný zvyšok dňa 😚

martul
2. mar 2022

A tento komentár vypovedá dosť o tebe.

autor
2. mar 2022

@martul 👍😚