Ahojte 🙂 Študovali ste niekto psychológiu na tejto škole ? Nie je to moja prvá voľba, ale plánujem si tu poslať prihlášku, preto by ma zaujímali skúsenosti s ňou. (Nezaujímajú ma skúsenosti s inými odbormi, len psychológia)
Keďže škola neponúka magisterský stupeň, kde ste si dorobili magistra ? 🙂
Vysoká škola svätej Alžbety a odbor psychológia je príjemný začiatok, škola nie je tak náročná ako niektoré iné štátne školy na ktoré je sa ťažko dostať. Človek tam má viacej priestoru urobiť chyby, zároveň aj viacej času ako inde. Ak to človek zo štúdiom myslí vážne, vie sa mu venovať lepšie a študovať kvalitnejšie ako na štátnych školách a napr. Na komenského. Ja som z partie ktorá tam študovala od roku 2019 do 22 a potom mnohý z nás išli ďalej na komneksheo na sociálnu a pracovnú psychológiu, kde je veľmi dobre do študovať Mgr. Niektorý išli do Nitry, tiež sa im tam podarilo do študovať a ja som skončil na trnavskej v Trnave, moja snaha mi urobila prímačky. Na Alžbete som mal strašne veľa samovzdelávanie ešte aj s jednou partiou a keď človek robí takéto veci, nie je problém vyštudovať tam a pokračovať ďalej na inej univerzite niekde z Mgr. Kopec z nás už dostalo aj prácu v odbore. Veľa šťastia pri študovaní.
@mariorastin ďakujem krásne za odpoveď a prajem veľa úspechov 🙂