Ahojte, mám takú menšiu dilemu a vopred by som každého odpovedajúceho chcela poprosiť aby sa pri vyjadreniach vyjadrovali ohľaduplne bez ironických a sarkastických odpovedí. Ďakujem.
Chcela by som sa opýtať na úprimný názor na túto školu. Podala som si prihlášku na psychológiu ako moju druhú voľbu no nakoľko ma na tú moju prvú neprijali tak je toto moja posledná šanca. O štúdium na vš sa uchádzam už druhý rok a som už viac než demotivovaná, psychológií ako odboru aj vede by som sa chcela úprimne venovať a rásť i karierne ale absolútne sa mi nedarí. Mám z nej dokonca aj spravenú maturitnú skúšku a venujem sa jej i v mojom voľnom čase. . Keď som si podávala prihlášku na túto školu vôbec som nebrala ohľad na jej reputáciu a ani si nemyslela, že by mohla byť zlá. No teraz ako to je moja posledná šanca, dosť som zbystrela a dohľadávala si nejaké info. Všade vidím, že tam chodia ľudia len kvôli titulu alebo aby sa zadrbávali či užívali študentský život. Že prof. sú na skúškach benevolentnejši a že to stúdium všeobecne nie je kvalitné a radšej treba ísť na univerzitu, teda moja otázka znie - je to fakt až také zlé? Je mi jasné, že ako študent z tej školy vyťažím len toľko koľko sa ja budem snažiť no z môjho pohľadu veľmi záleží aj od školy a koľko vie poskytnúť ona. Nechcem teda premárniť rok či roky na vysokej škole, ktorá mi nevie poskytnút maximum a je mi úprimne smutno nakoľko je to, ako som už spomínala, moja posledná možnosť a v prípade, že ma príjmu, toto sú dôvody na to aby som nenastúpila. Nerada by som sa tu dočítala odpovede ako " jedna baba povedala tej druhej " alebo " počula som cez xy ľudí", skôr hľadám odpovedajúcich s priamou konexiou na tú školu alebo študujúcich/vyštudovaných z tej školy.
Ďakujem krásne.
@ddomcca chodili tam 2 moje najlepšie kamarátky obidve boli na gympli šikovné. Štúdium brali poctivo a popri tom aj pracovali. Mgr. Robila jedna na komenskeho druha v Trnave. Teraz sú obe úspešné psychologičky. Záleží ako sa k štúdiu postavíš
Ahoj, prosim Vas studuje niekto alebo sa chysta studovat socialnu pracu externe v Michalovciach alebo Spiskej Novej Vsi? Potrebovala by som informacie. Dakujem 🙂
@ddomcca Tato skola nema prave najlepsiu reputaciu ako sama pises. Na tej skole som nestudovala ale mam vela znamych co ano a a ako pises naozaj mozem povedat ze asi kazdy z nich len kvoli titulu a niektory dokonca taky co sa cudujem ze vobec presli strednou skolou. A ani jeden nie realne kvloli tomu zeby sa chcel venovat tomu co studuje…Kazdopadne ja som sa skor stretla ze vacsinou vsetci z nich studovali odbor socialna praca.