Ahojte študoval niekto na tejto škole? Verejné zdravotníctvo?
Počula som na túto školu aj dobré, aj zlé no chcela by som počuť názor ľudí čo tam študovali/študujú
Podľa toho čo chceš potom robiť, kde sa chceš zamestnať... Osobne by som nikdy nevyhodila, životopis na základe školy... Podľa mňa je to prežitok, a v dnešnej dobe nedostatku kvalitných a zodpovedných ľudí priam neuvazene až trapnucke gesto samolubeho personalistu... Neviem, bežné sa stáva že záujme uchádzač, ktorý si externé dorobi nejakú shitnu školu popri robote viac ako absolvent UK, bez akejkoľvek skúsenosti, brigády, resp. záujmu.
@domiklik ja by som chcela verejné zdravotníctvo a potom sa od toho odraziť do nejakej špecializácie napr tropické zdravotnictvo, epidemiologia alebo biomedicínske inžiniersttvo , nie len po bakalára kvôli titulu
@beata_k ja ti tvoj názor neberiem ale momentálna situácia na trhu práce sa dosť meni... Keď chceš človeka s jazykom, vystupovaním, pozitívnym prístupom k práci výber sa dosť zužuje a a úprimne je mnoho pozícii, kde sa na školu nikto nepozerá... Ako je pravda, že by som nechcela ísť k lekárovi s takouto vš, ale na SR baba uplatnenie nájde, toho sa neobávam...
Ahojky ideš na verejné do BA?
Ahojky ja idem teraz na zápis...ty si si dala prihlášku?
@maja5741 ahoj ano som prvy ročnik externa forma verejne zdravotnictvo
Bc alebo Mgr.mala si už zápis
@maja5741 ahoj, išla si na verejné zdravotníctvo Mgr? Ak áno, aké je to štúdium, náročnosť?? Ako často je škola?? Je tam nejaká prax?? Mala si Bc ten istý odbor, či nie?? Prosím, napíšeš mi bližšie info🙏, ďakujem
@hanulienka99 ahoj som na verejnom ale nie na Mgr ale zatial len Bc. , a zatial neviem vynachváliť ja som veľmi spokojná
Zial casto cv od nich koncia v kosi, tato skola dobru povest nema