Ahojte. Je tu niekto, kto aktuálne studuje Osetrovatelstvo na Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety - externe studium?
Mám pár otázok ohľadom studia.
@modrykolibrik pošlem súkromnú správu.
Ahoj aj ja študujem 2. ročník 🙂
@monika35a aj ja som si posielala prihlášku tento rok,už sa neviem dočkať
Ale zatiaľ neviem nič ako často sa chodí do školy plus ja prax 😬 ak viete poradiť kľudne môžete aj mne napísať 🙂
@duricova06 napis mi ss
@duricova06 a ideš externe alebo denne ?
Tiež by som chcela viac info ak je niekto ochotný 😀
@jasmina232 čo by si chcela vedieť? Napis mi kľudne
Aj mňa by zaujímalo ako je to s praxou....
A tiež ako často sú prednášky.
Dakujem
Ahojte, prosím Vás, nemáte tu niekto vypracované štátnicove otázky na bakalárske štúdium? Študujem sociálnu prácu v Piešťanoch. Môj email je zuzanakorcova000@gmail.com Vopred ďakujem.
@modrykolibrik mozem rovnako aj ja súkromnú spravu co sa tyka skoly ako to tam funguje respektive ci je moznost aj denného studia
Viete mi niekto poradiť s prihláškový na akademicky rok 2024/2025.. vypisovala som už viacero prihlasok.. pri všetkých boli podmienky zrozumiteľné .. no pri tejto prihlášky na sv. Alžbetu odbor OŠ, neviem či mám vpisovať znamky do prihlášky + notársky overovať vysvedčenia. Budem vďačná za každú radu.
Prosím vas externe sa tento rok študuje uz len 3roky ci stále 4?
Myslím uz ročník 2024/2025
Lebo som citala ze sa to ma skracovat
@mikaela1 ak je kombinovaná forma štúdia tak 3 roky
@mikaela1
@mikaela1
@jasmina232 nie je to pravda. Budú to 4 roky. Terajší prváci nastupovali s tým že štúdium trvá 3 roky a majú nakoniec 4. Dozvedeli sa to na zápise
@lilka5555 denne,kombinované
Externé môžu len sestry.
@lilka5555 mne bolo povedané tak , a spolužiačky z nadstavby takto študujú od minulého roka oni mi to poradili sú na trojročnom štúdiu, na študijnom pred dvoma týždňami mi povedali, že mám takto vypísať ak chcem študovať tri roky
@duricova06 ja som sestra
Tak ako je to nakoniec? Bude to stale 4 ano?
Ahojte, môžem pekne poprosiť súkromnú správu od niekoho kto študoval alebo študuje v BA ošetrovatelstvo na sv.Alžbete ?
Chcem si podať prihlášku na oš. ale neviem či do BA alebo do Skalice. Poyerala som,že je iba denné štúdium, ale ja som pracujúca. Kamoška tvrdí,že v Skalici to neberú tak prísne ako v BA ,ani tú prax.
Ďakujem 🙂
@monika35a ahoj ja studujem