Ahojte, ma tu niekto skusenosti s vysokou školou v zahraniči? Najlepšie Dánsko 🙂
@margaretka012 dôležité je vybrať čo chces študovať, čo ťa baví, až potom kde...
Kamarátka študuje v Dánsku (odbor niečo do informatiky) a je veľmi spokojná, ja ti podrobnosti nepoviem, ale celé to riešila cez agentúru, kde jej povedali a vysvetlili úplne všetko čo potrebovala, takže by som sa obrátila možno na niekoho takéhoto a dohodla si konzultáciu 🙂
Bratranec mi tam studuje. Ja som studovala v Anglicku.
@margaretka012 Dcéra bola v Dánsku rok na strednej. Teraz končí undergraduate v Uk.
Mám zopár bývalých študentov na vysokej v Dánsku a nepoznám nikoho, kto by oľutoval svoje rozhodnutie. Majú dobré programy pre študentov. Popri škole si vedia veľmi slušne zarobiť. Neváhaj, ak máš slušnú znalosť angličtiny.
Môžeš cez agentúru, ale v pohode všetko vybavíte aj priamo a ušetríte. Oni veľmi rýchlo a aktívne komunikujú a poradia. Popozeraj odbor, ktory by ta zaujimal a kontaktuj kľudne priamp školu. Budú ta navigovať.
Držím päste.
@abbey1 dakujem krasne ❤️
Kamosova dcera tam chcela ist, boli tam na den otvorenych dveri a vravel, ze za 4dni zaplatili tolko, co za tyzden chorvatska (4clenna rodina). Dcere sa tam nepacilo, lebo ze bc by mohla v anglictine, mgr uz len dansky a ze ti ludia jej prisli taki chladni... Nakoniec je v kremse v at.