Ahojte. Chcem sa spýtať, je tu niekto kto študoval/študuje na Trnavskej univerzite na Fakulte práva (externe)? Prípadne hocikto kto mi vie povedať nejaké plusy a mínusy tejto univerzity? Bola by som vďačná za všetky informácie.
Ja som tam študovala a celkovo škola je veľmi fajn, prístup učiteľov je veľmi dobrý, sú milí, pomôžu, vysvetlia. Atmosféra na fakulte je skôr kolegiálna až priateľská, keďže ide o menšiu fakultu tak sú tam dobré vzťahy. Aj fakulta vyzerá dobre, je tam príjemné prostredie. Ja môžem školu len odporúčiť, osobne som nemala zlé skúsenosti.
Dceravparkuje pri skole plati sa, a cez sobotu neviem,ale pri skole snad bude volne
môžeš zaparkovať priamo pri škole zboku ak sú voľné miesta, je tam síce menej miest, ale v sobotu by mohlo byť voľno, prípadne z druhej strany fakulty je väčšie parkovisko kde zvyčajne býva voľno. Prinajhoršom sa dá zaparkovať v podzemnej garáži city areny a prejsť do školy peši, je to vzdialené asi 5 min.
Ja som vyštudovala externe v TT pravo
Odporucam, prijemne studium v TT práva aj ked narocne. Externe sa da zvladnut
@andrea2019 Skúšky sa teda dajú v pohode zvládnuť? Ako prebiehajú? Pozostávajú z ústnej skúšky alebo sa rieši aj nejaký konkrétny prípad na skúške? Ďakujem za odpoveď ☺️
@lili006 nas bolo vtedy vela v prvaku 300 + a teda mavali sme pisomne skusky, ale rocniky po nas uz isli vsetko ustne. Externisti podotykam maju rovnake skusky ako dennari, aj spolocne terminy.
@andrea2019 Mňa len zaujíma, či na skúške sa píše prvé nejaký prípad a až potom sa ťahajú otázky na ústnu skúšku, alebo jednoducho skúška pozostáva len z výberu otázky a odpovede. Kamoš mi vravel, že keď tam študoval, tak skúška pozostávala z vypracovania prípadu, a ak uspel, tak až tak mohol ísť na ústnu... Zaujíma ma, či to stále tak je, alebo už je to len formou ústnej skúšky ☺️
@lili006 to záleží vždy od predmetu a vyučujúceho, sú skúšky, ktoré sú len písomné a potom také kde sa len ťahá otázka a odpovedáš ústne, ale bolo pár predmetov, pri ktorých bola najskôr písomná skúška a keď si spravila tú, tak až potom si mohla ísť k ústnej. Každopádne ja som tam skončila už pred pár rokmi, takže ako je to presne teraz neviem 🙂
@andrea2019 mozem poprosit sukromne informaciu?
@blanka1966 paci sa.
Dcera je na dennom 1r...a len si chvali pristup ucitelov, aj stud.oddelenia