Ahojte ja som sa chcela opýtať , že ak niekto študuje učiteľstvo pre druhý stupeň a stredné školy v nejakej kombinácií a vyštuduje len bakalára tak čo vlastne môže robiť alebo je s školstve nezamestnateľní ? Ďakuejm
Kolegyna studovala s individualnym planom kvoli praci, ale zalezi od konretnej skoly,ci to povoli...
Nie, ak ta kombinacia nie je v externej forme, tak to nejde...
@ladybug138 ale ide, kolegyna tak studovala
Podla mna individualny plan moze byt aj v dennej forme, nemusi byt externa forma. Ale asi to zalezi od konkretnej katedry. Ja mam skusenost, ze zamestnali v skole (gymnazium) aj ucitela s Bc. (anglictina - anglictinarov je malo) ale bol v nizsej platovej triede a riaditel nanho neustale tlacil, aby si tu skolu dorobil. U nas si na tie tituly a kvalifikacie v skolstve strasne potrpia.
@scorpionflower1 to si musi dorobit, na to je zakon. Moze zacat ako nekvalifikovany,ale musi si dorobit vzdelanie
Nezvyknem komentovat gramatiku, ale kedze studujes sj, tak ta hrubka v uvodnom prispevku by byt nemusela
No s Bc ucit tazko, skor len asistent. Samozrejme ze su aj individualne plany, spoluziacka bola tehu v poslednom rocniku, tak to mala upravene.
@euka210 v bc ucit urcite nejde, max ten asistent, ja som ucitelka, ked som bola bc, tak ma nikde v statnej ani sukromnej skole zamestnant nechceli, aj ked som si dorabala skolu
@ladybug138 tak jasne, ja som studovala este bez bc a zavedenie bc v studiu ucitelstva mi prislo...na hlavu ....tak ako nemoze byt polovicny lekar, tak ani polovicny ucitel nemoze byt.
môže robiť asistenta učiteľa, tam mu to stačí