Ahojte mám strednú zdravotnícku .. a chcela by som si spraviť túto vysokú… akurát nechcem moc ťažkú školu aby som cele dni sedela nad knihami lebo chodím do prace.. myslite že sa to dá zvládať? Určite to nieje také ľahké ako všetci pisu…
@pribinak a to prečo je to také ľahké v čom.. malo učiva alebo nechávajú prejsť tých ľudí? Ja som nemala problém s učením keď som si nad to sadla tak to išlo samé do hlavy…
Nízke nároky na študentov, čo poznám pár ľudí, ktorí tam študujú, tak na skúšky sa učíš deň-dva a stačí ti pár materiálov z prednášok
@pribinak veď to som sa na písomky na zdravotke učila dlhšie 😂😂
Ak chceš titul, ktorý aj za niečo stojí hľadaj inú školu.
Baby a ta paneurópska ? Mňa by bavila aj psychológia veľmi…
Nie nadarmo ju volaju Vysoka skola nechtoveho dizajnu 🤣
Tak to je omnoho lepšia voľba
@pribinak len to asi nebudem zvládať popri robote sa učiť..a tam to školné je drahé takže robotu potrebovať budem :/
Dá sa to zvládnuť, veľa ľudí študuje popro zamestnaní
Ak chceš titul za čo najmenšiu námahu tak je to fajn. Nečakaj však, že titul z tejto školy ti pomôže k lepšiemu zamestnaniu. Zväčša to robia ľudia preto, že už majú nejakú kariernu cestu vybudovanú, kde aj budu pokračovať naďalej a titul len lepšie vyzerá.
Dnes uz zamestnavatelia neoficialne rozlisuju, z ktorej skoly mas titul. Zo sv. Alzbetky ti velmi nepomoze.
Ahoj,ako si sa rozhodla so studiom?
@iviciatko ahoj nakoniec som sa rozhodla pre DTI.
Tak ja som skončila osetrovatelstvo Bc. V Prešove a ľahké to nebolo vôbec. Skúšky, prednášky, seminarky, veľa praxe. Mala som co robiť popri robote. O 4 ráno budík na prax z praxe rovno do nočnej a po nocnej sa ešte učiť. Som rada ze už to mám za sebou. Nech nikto nečaká že dostane papier len tak.
@janka95 také veci ako, že sa tam rozdávajú tituly zadarmo hovoria len ľudia, ktorí tam nikdy neštudovali ..
Presne tak. A nehovorím o štatniciach z ktorých vyletela skoro polovica študentov.
Bolo to prísne. Ani bakalárke práce neprešli. Preto nerozumiem ako by to zvládla "upratovačka z hlavnej stanice "
@janka95 alebo náhodný okoloidúci ako niekto písal v inej diskusii
Ale prosím tá, vysokú školu tejto úrovne urobí aj upratovačka z hlavnej stanice