Vysoká škola sv. Alžbety

29. nov 2023

Ahojte mám strednú zdravotnícku .. a chcela by som si spraviť túto vysokú… akurát nechcem moc ťažkú školu aby som cele dni sedela nad knihami lebo chodím do prace.. myslite že sa to dá zvládať? Určite to nieje také ľahké ako všetci pisu…

pribinak
29. nov 2023

Ale prosím tá, vysokú školu tejto úrovne urobí aj upratovačka z hlavnej stanice

autor
29. nov 2023

@pribinak a to prečo je to také ľahké v čom.. malo učiva alebo nechávajú prejsť tých ľudí? Ja som nemala problém s učením keď som si nad to sadla tak to išlo samé do hlavy…

pribinak
29. nov 2023

Nízke nároky na študentov, čo poznám pár ľudí, ktorí tam študujú, tak na skúšky sa učíš deň-dva a stačí ti pár materiálov z prednášok

autor
29. nov 2023

@pribinak veď to som sa na písomky na zdravotke učila dlhšie 😂😂

januska12323
29. nov 2023

Ak chceš titul, ktorý aj za niečo stojí hľadaj inú školu.

autor
29. nov 2023

Baby a ta paneurópska ? Mňa by bavila aj psychológia veľmi…

viera27
29. nov 2023

Nie nadarmo ju volaju Vysoka skola nechtoveho dizajnu 🤣

pribinak
29. nov 2023

Tak to je omnoho lepšia voľba

autor
29. nov 2023

@pribinak len to asi nebudem zvládať popri robote sa učiť..a tam to školné je drahé takže robotu potrebovať budem :/

pribinak
29. nov 2023

Dá sa to zvládnuť, veľa ľudí študuje popro zamestnaní

gemerka17
30. nov 2023

Ak chceš titul za čo najmenšiu námahu tak je to fajn. Nečakaj však, že titul z tejto školy ti pomôže k lepšiemu zamestnaniu. Zväčša to robia ľudia preto, že už majú nejakú kariernu cestu vybudovanú, kde aj budu pokračovať naďalej a titul len lepšie vyzerá.

oli18
30. nov 2023

Dnes uz zamestnavatelia neoficialne rozlisuju, z ktorej skoly mas titul. Zo sv. Alzbetky ti velmi nepomoze.

ivkaa1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iviciatko
20. feb 2024

Ahoj,ako si sa rozhodla so studiom?

autor
20. feb 2024

@iviciatko ahoj nakoniec som sa rozhodla pre DTI.

janka95
5. jún 2024

Tak ja som skončila osetrovatelstvo Bc. V Prešove a ľahké to nebolo vôbec. Skúšky, prednášky, seminarky, veľa praxe. Mala som co robiť popri robote. O 4 ráno budík na prax z praxe rovno do nočnej a po nocnej sa ešte učiť. Som rada ze už to mám za sebou. Nech nikto nečaká že dostane papier len tak.

autor
5. jún 2024

@janka95 také veci ako, že sa tam rozdávajú tituly zadarmo hovoria len ľudia, ktorí tam nikdy neštudovali ..

janka95
5. jún 2024

Presne tak. A nehovorím o štatniciach z ktorých vyletela skoro polovica študentov.
Bolo to prísne. Ani bakalárke práce neprešli. Preto nerozumiem ako by to zvládla "upratovačka z hlavnej stanice "

autor
5. jún 2024

@janka95 alebo náhodný okoloidúci ako niekto písal v inej diskusii