Vysoká škola - prijatie

1. apr 2023

Ahoj, mám problém že som tento polrok nebola klasifikovaná na strednej škole zo zdravotných dôvodov(mala som individuálny plán) ešte síce niesom v maturitnom ročníku ale bojím sa že či budem mať aj napriek tomu rovnaké šance na prijatie na výšku ako ostatný , nikdy v živote sa mi toto nestalo vždy som bola na strednej aj na základnej klasifikovaná aj na polroku a aj na konci,tak sa pýtam či mi prosím neviete poradiť ak ste to náhodou zažili, veľmi pekne ďakujem.

luccija
1. apr 2023

Šance záležia od vedomosti, ak si sa učila prečo nie?

autor
1. apr 2023

@luccija Ďakujem veľmi pekne ja som mala dobré známky len som sa bála aby som nemala zlé kvôli tomu že polročné budem mať v jednom ročníku pár predmetov neklasifikované

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
flower72
1. apr 2023

na prihlášku na VŠ sa píšu koncoročné známky (okrem maturitného ročníka, ale tam nie si, takže pohoda) 🙂

euka210
1. apr 2023

Asi tak, ako pisu, zaklad su prijimacie skusky a za dobre vysvecko su nejake bodiky k dobru...ale berie sa len koncorocne.

deti95060810
1. apr 2023

tak niektoré vš školy nerobia výber - ale NÁBOR, takže šance máš...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
namornicka
1. apr 2023

Ustriehni si aby si bola teraz na konci roka riadne klasifikovana. Ak mas stale individualny, chod na komisionalky. Mozno ti chceli na pol roka ulahcit situaciu a nejake predmety ti odpustili. Len to uz ries, nie tyzden pred vysveckom. Dohodni sa s triednou ze potrebujes znamky z kazdeho predmetu a asi jednotlivi ucitelia ti povedia co mas splnit.

autor
1. apr 2023

@namornicka Veľmi pekne ďakujem za radu ,budem to riešiť už teraz v Apríli.