Ahojte.hlásim sa na Trnavskú univerzitu, konkrétne na predškolskú a elementárnu pedagogiku. Chcela by som sa spýtať hlavne tých čo sa v tom už nejak vyznajú..pretože sa berie ohľad na 1-3 vysvedcenie a konkretne zo sjl, občianskej a dejepisu a to že váha znamky zo sjl je 1, dejepis je 1/2 aj občianska…zo zaciatku sme nemali moc dobrych ucitelov takze mic 1 rocniku vysiel dejepis 3 aj slovenčina, čiže mi to celkom pokazilo priemer… myslite ze ma zoberu keďže sú takéto kritéria ? Ďakujem pekne za odpoveď
myslím, že áno.. 🙂. ja síce študujem ten istý odbor, ale v PO a denných prijímali v oveľa väčšom počte ako mali pôvodne uvedené... ono sa to po prvých skúškach samo preriedi .. :D čiže si myslím, že by s prijatím nemal byť problém.. ja som študovala externe a z pôvodného plánu prijať 60 ľudí nás bolo 116 ... a po 4 rokoch sme končili len 35 ...
@fifulik To ti nepovie nik, je to individuálne. Ale nie je to vylúčené. Ale robia sa aj prijímacie skúšky? Ak áno tak by som sa na ne pripravovala čím skôr..