Vysoká škola - prihláška

fifulik
20. mar 2022

Ahojte.hlásim sa na Trnavskú univerzitu, konkrétne na predškolskú a elementárnu pedagogiku. Chcela by som sa spýtať hlavne tých čo sa v tom už nejak vyznajú..pretože sa berie ohľad na 1-3 vysvedcenie a konkretne zo sjl, občianskej a dejepisu a to že váha znamky zo sjl je 1, dejepis je 1/2 aj občianska…zo zaciatku sme nemali moc dobrych ucitelov takze mic 1 rocniku vysiel dejepis 3 aj slovenčina, čiže mi to celkom pokazilo priemer… myslite ze ma zoberu keďže sú takéto kritéria ? Ďakujem pekne za odpoveď

mimka1402
20. mar 2022

@fifulik To ti nepovie nik, je to individuálne. Ale nie je to vylúčené. Ale robia sa aj prijímacie skúšky? Ak áno tak by som sa na ne pripravovala čím skôr..

0silvia0
20. mar 2022

@fifulik prijimacky sa nerobia, daj si radsej prihlasky na dva odbory, aby si mala vacsiu sancu. Zalezi od toho, kolko ludi sa im tento rok hlasi.

fifulik
autor
20. mar 2022

@mimka1402 nerobia je to bez prijimaciek

0silvia0
20. mar 2022

@fifulik ale v podstate je velka pravdepodobnost ze ta prijmu.

veronika3110
21. mar 2022

myslím, že áno.. 🙂. ja síce študujem ten istý odbor, ale v PO a denných prijímali v oveľa väčšom počte ako mali pôvodne uvedené... ono sa to po prvých skúškach samo preriedi .. :D čiže si myslím, že by s prijatím nemal byť problém.. ja som študovala externe a z pôvodného plánu prijať 60 ľudí nás bolo 116 ... a po 4 rokoch sme končili len 35 ...