Vyštudovali ste niektorá vysokú školu i popri dietati a práci? Začala som o tom premýšľať, zaujímala by ma oblasť zdravotníctva ale neviem ci sa to vôbec dá zvládnuť a akým spôsobom. Ak má niektorá skúsenosti. Ďakujem🙂)
ja už mám síce veľké dieťa ale mám spolužiačky, ktoré študujú a majú aj dve deti. Pomáhajú im rodičia, manželia. Inak by to nestíhali, ak je napr. do 18 hod. na praxi alebo v škole
Dá sa, ale musíš mať pomoc rodiny, prípadne mať veľmi tolerantného zamestnávateľa.Môj manžel sa musel zúčastňovať v škole tak isto ako aj denný študent ak mali obdobie prednášok a stáží.Žiadna výnimka.
Nie každý si to môže takto zariadiť.
Manžel vtedy nepracoval na tpp
ano teraz koncim 2hu
no narocne to je. Ja to mam lahsie v tom, ze moji si uz jedlo ohreju, vyberu z chladnicky... Nieco jednoduche si vedia pripravit aj sami. Teraz cez skuskove to u nas vyzeralo ako na bojisku - robila som v domacnosti vyslovene iba naozaj nutne veci. Spoluziacky, co maju male deti - maju moj neskonaly obdiv. Je to miestami na maslu.
@ivangeline a študovala externé?
@kacena4 a ako to zvládate?
@niektoakoja s Bozou pomocou 🙂 a s pomocou mangela
@niektoakoja Myslim,ze ano..kedze zacinala a koncila popri praci. ;D
Moja znama prave nedavno ukazovala diplom na FB. ;) Da sa to. Aj s pracou. Potom dieťaťom. A dokoncila,ked dieta uz v skolke a ona zas v praci.