Vysoká škola popri deťoch

niektoakoja
25. jan 2024

Vyštudovali ste niektorá vysokú školu i popri dietati a práci? Začala som o tom premýšľať, zaujímala by ma oblasť zdravotníctva ale neviem ci sa to vôbec dá zvládnuť a akým spôsobom. Ak má niektorá skúsenosti. Ďakujem🙂)

ivangeline
26. jan 2024

Moja znama prave nedavno ukazovala diplom na FB. ;) Da sa to. Aj s pracou. Potom dieťaťom. A dokoncila,ked dieta uz v skolke a ona zas v praci.

ibatanecnica
26. jan 2024

ja už mám síce veľké dieťa ale mám spolužiačky, ktoré študujú a majú aj dve deti. Pomáhajú im rodičia, manželia. Inak by to nestíhali, ak je napr. do 18 hod. na praxi alebo v škole

medda_beda
26. jan 2024

Dá sa, ale musíš mať pomoc rodiny, prípadne mať veľmi tolerantného zamestnávateľa.Môj manžel sa musel zúčastňovať v škole tak isto ako aj denný študent ak mali obdobie prednášok a stáží.Žiadna výnimka.
Nie každý si to môže takto zariadiť.
Manžel vtedy nepracoval na tpp

kacena4
26. jan 2024

ano teraz koncim 2hu

kaktusik007
26. jan 2024

no narocne to je. Ja to mam lahsie v tom, ze moji si uz jedlo ohreju, vyberu z chladnicky... Nieco jednoduche si vedia pripravit aj sami. Teraz cez skuskove to u nas vyzeralo ako na bojisku - robila som v domacnosti vyslovene iba naozaj nutne veci. Spoluziacky, co maju male deti - maju moj neskonaly obdiv. Je to miestami na maslu.

niektoakoja
autor
30. jan 2024

@ivangeline a študovala externé?

niektoakoja
autor
30. jan 2024

@kacena4 a ako to zvládate?

kacena4
30. jan 2024

@niektoakoja s Bozou pomocou 🙂 a s pomocou mangela

ivangeline