Ahojte, mám 26 rokov, dve deti a momentálne som na rodičovskom.
Mám ukončené maturitné vzdelanie a rozmýšľam, že by som išla študovať ďalej.
Chcela by som študovať psychológiu externou formou. Viem, že ta práca nie je nejak extra platená, ale mňa by práca s ľudmi veľmi bavila.
Chcem sa spýtať, je tu nejaká vyštudovaná psychologička, ktorej by som sa chcela popýtať pár informácii ohľadom štúdia. A ešte tie, ktoré ste študovali popri deťoch- dá sa to zvladnut ?
Ďakujem za odpovede 🙂
Ženy zvládajú popri deťoch oveľa náročnejšie odbory ako psychológia. Takže ak chceš, choď. Určite to zvládneš, ak to chceš. A odbor je to široký, vieš sa uplatniť nielen ako psychológ.
Teraz študujem pri 2 deťoch, práve máme skúškové a je to záhul, čo ti budem klamať. Ale dá sa to, nie, že nie. Držím palce ❤️💪 za mňa je super sa na RD nejak rozvíjať, aspoň nejde toľko to "mlieko na mozok" 😁
Ja mam 27 rokov, 3 ročného syna a keď mal 1,5 roka som začala študovať marketingovú komunikáciu a reklamu na ukf v NR a neľutujem, že som využila polovicu rodičaku práve na vzdelanie. Vďaka nej už teraz robím v tom odbore, a spoznala som tam úžasnú kamošku, ktorú som potrebovala. Dá sa to zvládnuť, pokiaľ máš dobrý time management. Skúškové je zaberak, ale nie je to nič nezvládnuteľné.
Nedávno som sa bavila s kamoškou, ktorá tiež chcela študovať externé psychológiu, ale žiadna univerzita na Slovensku neponúka externé štúdium. 😕
Ahoj, ja som študovala popri deťoch manažment na Komenského. Dalo sa to. Bolo treba robiť veľa prác, ale keď človek chce... Psychológov je teraz naozaj treba a hlavne dobrých. Držím palce