Chodila ste niektorá do Prešova? Po ukončení bc. môžem pracovať v materskej škole alebo treba vyššie vzdelanie?
ale môže sa stať, že už niekde aj s Bc. budeš mať problém zamestnať sa :D :D
ale samozrejme, čím vyššie vzdelanie, tým vyšší plat.. 🙂
@sajmonka_1216 a co hovoríš na školu? Ako to zvládaš?
@janamihl ja úplne v pohodičke.. stačí si dobre rozdeliť čas a v kľudne stíham aj domácnosť aj ročné dieťa
niekedy je toho viac, niekedy menej... záleží od predmetu
@sajmonka_1216 a odbor máš aký??a prijimacky boli z...??
@bubinkaaa predškolská pedagogika, na bc som mala predškolskú a elementárnu.. a prijímačky nie sú žiadne
@sajmonka_1216 ďakujem za Tvoju odp., hej už som si pozistovala,že berú bez prijímačiek(na bc.)....a ty už študuješ mgr.??
@sajmonka_1216 pozerala som prvý ročník je tam toho dosť predmetov....a zrejme prerieduju študentov ten prvý rok, druhý už asi nebol taký náročný,či??
@bubinkaaa ja som už na mgr posledný ročník..
Mne to nepríde ako preriedovanie, pretože každý jeden externista si platí.. takze vieš to sú peniaze 🙂 ale obsah skúšok mame rovnaký ako denní, takze určite nie sme zvýhodňovaní.. ale je nás menej ako dennych, takze sa vieme pekne dohodnúť na veciach a aj to cele prebieha viac individuálne. Povedala by som, že prvý ročník je hlavne dosť teoretický. Museli sme si kupovať aj veľa učebníc a bola to samá teória väčšinou. Druhý ročník A aj tie ďalšie ročníky sme už len nadväzovali na teóriu a tie predmety boli viacmenej už len praktické, resp. vychádzajúce z praxe
Baby a dalo by sa to zvládnuť aj na materskej?
Určite áno, aj ja som na MD, resp. už na rodičovskej
stačí ti aj stredná pedagogická.. ak nemáš, tak áno, Bc. stačí..
tiež chodím do PO