Ahojte, chcem ísť na VŠ študovať ošetrovateľstvo denne. Ale neviem sa rozhodnúť že kde poradíte mi že kde ste vy študovali ošetrovateľstvo. Okrem Čiech.
@vierka82 aj moja sestra v Martine. Tam je to top 👌 teda aspoň to tak bolo pred +/- 28 rokmi. Akurát vtedy sa tam prvýkrát otváralo toto štúdium.
Aj ja by som šla veľmi rada študovať ošetrovateľstvo veľmi ma to láka...mám už aj dosť rokov :( len je škoda že sa nedá ísť s hocijakou maturitou na štúdium...pracujem v nemocnici momentálne som na MD. Takže dva roky budú v čudu,. Ak budem chcieť študovať ošetrovateľstvo musím najskôr dva roky praktická sestra...alebo to je tento rok už inak?
@lenkalea7 nemusíš mať školu praktická sestra viem že sa tam hlásia aj z gymnázia...
Ale ja mám maturitu v obchode..a chcela by som študovať externe...ak prosím máš nejaké informácie kde by sa dalo študovať aj bez zdravotnej maturity..bola by som veľmi vďačná za tip.😊
@lenkalea7 môžeš ísť kamkoľvek, ak spravíš prijímačky, vezmu ťa a potom sa len udržať známa ma tiež obchodnú a išla do zdravotníctva...
Ja v Ružomberku Bc denne a teraz po 9 rokoch pri dvoch deťoch idem MGR EXTERNE DO Prešova
Ja v Martine