Ahojte, ako ste riešili situáciu, keď sa vám v jeden deň jedna prednáška/seminár skončí o 10.00 hod. a druhá v ten istý deň začne až o 16.00 ? ako využiť ten priestor medzi tým, hlavne keď niekto dochádza do školy a nemôže si odskočiť len tak domov? ďakujem.
riesila som si veci na ine predmety, alebo citala knihu, prechadzka, podcast,… hocico
Ahoj, ak sa nedá s rozvrhom už nič robiť, tak potom môžeš ísť do študovne, kde budeš tráviť tých 6 hodín, robiť si úlohy, spisovať poznámky a pod., ak nebudeš mať so sebou veľa vecí a bude pekne, môžeš sa prejsť po okolí, pripadne skočiť do centra (neviem nakoľko poznáš mesto, kde máš VŠ), pripadne so spolužiakmi môžeš sedieť. Ak je to poobedie prednáška, kde sa nebude skúmať účasť, tak by si mohla ísť aj pár krát domov. Ber to tak, že je to len 10-12 týždňov, pozri, či na ten deň nevychádzajú aj nejaké sviatky do konca roka, a keď to spočítaš, možno budeš musieť takto preflakať deň "iba" 4-5x.
brigáda 😉 treba hľadať miesto s aspoň trochu flexibilným pracovným časom - ja som mala vždy šťastie, že nebol problém "odskočiť" na prednášku, samozrejme treba rátať s tým, že pracovať budeš aj v iné dni nie len tento jeden... ak to bude v odbore je to len plus k vedomostiam, ktoré získaš v škole.. Inak potom už len ako píšu - prechádzka, kniha, obed/káva so spolužiakmi, pripravovať si poznámky, keď prídu seminárky môže to byť fajn čas, kedy si splníš takéto povinnosti a doma už budeš mať viac času pre seba
medzitym sa mozes v kniznici ucit
U nas dochadzajuci chodili za spoluziakmi na internat. Ja by som isla napriklad do fitka.
univerzitna kniznica
Chodila som plávať (plaváreň bola priamo v budove školy), alebo do študovne, alebo do mesta. Podľa toho, koľko bolo času.
naučte sa štrikovať :D čítajte knihy..