Vysoká škola - odbor psychológia TT

3. dec 2024

Ahojte, je tu niekto kto sa hlási na psychológiu do Trnavy ?
A ešte sa chcem spýtať rozhodujem sa medzi TT univerzitou a medzi UCM. Chcem studovat externe a ucm ma aj mgr externe, čo je pre mna výhodou.
Co sa týka prijímačiek, tak na ucm mi príde ťažšie sa dostať skrz tých prijímačiek.

Ktorá škola je lepšia a prečo? Kto ma skúsenosť budem vďačná za každý názor. Ďakujem 😊

tehotenska_masaz
3. dec 2024

ahoj, na ucm je to dost narocne, aj napriek externemu studiu… tolko co oni vyzaduju od studentov, som snad este ani nepocula😂 mozno na medicine a na prave…

calathea97
3. dec 2024

Ahoj, ja som na UCM chodila. Prvý stupeň, čiže bakalára som ukončila pred 4 rokmi. Čiže príjmačky som robila myslím že v roku 2017, čo už je dosť dávno, ale tie prijímačky boli ťažké už vtedy. Ja som napríklad ani neverila, že sa tam dostanem. Chodila som na dennú formu a teda bol to masaker. Naozaj to čo tam vyučujúce vyžadovali ..., no už len pri spomienke ma chytajú úzkosti 😅 Ale zase pozri, keď som to zvládla ja, tak to určite zvládne aj hocikto iný 😊 Ak je to tvoj sen som si istá, že to zvládneš 😊😊

emma2782
5. dec 2024

Ja sa hlásim na TT 😊

autor
5. dec 2024

@calathea97 ďakujem ha názor 🙂 a gratulujem. Tak určite to muselo byt tazke. Ja mám doma dve deti tak stále váham, či ísť študovať, ale je to môj sen.

autor
5. dec 2024

@tehotenska_masaz ďakujem za názor 🙂 vyradila som tu školu, zvažujem teda trnavskú univerzitu. Ešte stále váham
😀

kvetka22
14. dec 2024

@emma2782 @autor baby z čoho sa pripravujete na prijímačky? Ja chcem ísť externe a som už co zo strednej, tak si chcem obnoviť a doplniť vedomosti 🙂

autor
15. dec 2024

@kvetka22 ahoj mozme si napísať IP?

kvetka22
15. dec 2024

Jasne 🙂