Je mi jasné , že nadpis som napísala trochu bulvárne, ale podľa Vás aké VŠ by sa dali nahradiť jednoročným kurzom napríklad?
Otázku píšem z titulu toho, že doba už je trochu inde, a veľa vecí nie je potrebných študovať na škole.
@blazargandalf Veľmi sa ti nechce písať tú záverečnú prácu, že? Odpovedať na túto otázku by mohol ten, kto absolvoval všetky študijné programy a po nich aj všetky možné nasledujúce kariéry. Teda nikto. A ak tu niekto píše, že IT, tak nech si teda absolvuje nejaký ten kurz a po ňom skúsi doktorandské štúdium v computer science.
@blazargandalf BOZP a PO
ziadnu skolu ktora trva 4-5r. nenahradis 1 rocnym studiom to je nonsens pocas studia ziskavas aj prax a to pri rocnom studiu nemas sancu ziskat
Ja by som tipovala, ze vsetky sukromne na Slovensku😉
No marketing, projektovy managment, IT určite kurz. Je toho veľa pozrite si napr laba.cz ja sice vyšku mám ale snažim sa to cez kurzy spojiť aj s inými vecami, napr práve teraz robim kurz python developer (IT) a rada by som na to ešte prepojila iné IT kurzy aby som mohla robit datoveho analytika , kedze som datovy analytik ale v chemii a nie v IT 🙂 ale je toho viac, zaleži čo vas zaujima