Ahojte, poraďte kam chodíte na VS externe popri materskej. Viem že to musím vedieť ja čo ma zaujíma. Ale rada prečítam skúsenosti.
Aj jazyky sa dá externe?
Ďakujem 🙂
@livi07 ahoj. Ja idem teraz študovať na FF UKF marketingovú komunikáciu a reklamu 🙂. Mam 1,5 ročného syna 🙂.
@ladybug138 ďakujem 🙂 a musíš tam ísť niekolkrat za mesiac alebo netreba?
@frederika21 ahoj, ďakujem 🙂 no Nitru mám bližšie ako BA, ak tam treba chodiť raz za čas tak by bolo lepšie ísť do NR. Ako to budeš mať ty?
@livi07 no predtým co som študovala rok odbor predškolská a elementárna pedagogika, TK sme chodili piatky, soboty a celé dni to zobrali. Soboty sme mávali ozaj maličkosť, čiže aj skrz práce to bolo komplikovanejšie tie piatky a teraz co som sa rozhodla zmeniť odbor, tak bude bývať iba soboty a od 8:30 do 13:30, takže za mňa úplne super 🙂. Filozofická to tká máva, že väčšinou iba soboty a takéto časy 🙂
@livi07 ano, ked nebola korona, tak sme chodili niekolkokrat do mesiaca...niekedy aj kazdy tyzden..a prednasky neboli len v sobktu, ale aj v piatok s tym, ze sme zacinali uz o 13 napr..akoze ta ucast sa nejako nehroti, ale na niektorych prednaskach sa dozvies, co po tebe budu chciet na skuskach, ja si to vzdy radsej vypocujem, ako potom reprodukovane od spoluziakov 🙂
@livi07 ja chodim na Pdf UK do Bratislavy, momentalne idem do posledneho rocnika a mam slovencinu a anglictinu ucitelstvo 🙂