Ahojte 🙂.
Chcela by som sa opýtať, že či sa na tejto škole vyučujú čisto len ekonomicko-technické predmety.
Ak áno.Zvládne to aj človek ktorý v tejto sfére nikdy nepracoval?
Bola by som rada ak by ste napísali nejaké vaše skúsenosti s touto školou.
Ďakujem.
Aj ja uvažujem nad touto školou, ale v Dubnici nad Váhom. Mňa skôr zaujíma, či je to normálna vysoká škola, keďže som o nej ešte nikdy nepočula
@kittyna5 je to dubnicky technicky institut ak sa nemylim ze?
@kittyna5 sukromna vysoka skola, nie univerzita...
@dominikac321 áno, súkromná vysoká škola by to mala byť. Aspoň tak som sa dočítala na nete
DTI mame aj v Leviciach. Niektoré moje kolegyne tam chodia ale len kvôli titulu nie kvôli vzdelaniu o ich výučbe ani nehovorím, asi toľko k nej
@kittyna5 áno je.. Mam odtiaľ Bc, ktr som si poctivo odsedela na prednáškach a odrela🙂 študovala som manažment, a dalo mi to do prace celkom dost🙂 učili nás vyučujúci ktr učia na iných kvalitnejších VŠ, takže úroveň to malo🙂 a tiež tam bolo veľa 40tnikov ktr pracovali aj v súkromnej sfére na vysokých manažérskych postoch takže nám veľa vecí z praxe hovorili co je aktuálne co nie.kludne keď budeš chcieť niečo vedieť napis mi správu. 🙂
@kittyna5 Odborov je tam viac, ale ja som chodila na manažment kvôli tomu ze reálne to malo pre mňa význam v praci🙂takze ma to aj bavilo a som z okolia tak to nebolo ďaleko. Tiež som zač. keď som bola na materskej, statnicovala som ked som uz pracovala. Ja som názoru že keď si šikovná tak ti v praci aj táto vš pomôže keď sa reálne chceš naučiť niečo, nie len preliezat z ročníka do ročníka s eckami🙂
@hanka1505 tiež by som keď tak išla na manažment. Teraz momentálne by som to riešila len kvôli titulu, nakoľko by mi to v súčasnej práci dopomohlo k vyššiemu platu. Ale ak by som mala možnosť pracovať po skončení RD inde a vedela by som zužitkovať tie vedomosti zo školy, tak prečo nie 🙂
@dominikac321 Ja sa nepozerám na to, že čo by som s ňou robila.Ja už dobrú prácu mám.Mám chuť sa vzdelávať popri práci a zisťujem si informácie.Nemám odvahu ísť tam kde je škola zameraná čisto len na výpočty.Zaujal ma jeden pedagogický odbor ale hneď som sa zľakla blokov.
Strojárstvo, ekonomika...
Ahojte, nezostali vám tézy na štátne skúšky odbor UEP? Ďakujem
Ja som spokojný, má to kvalitu. Za to že nemá nejaké prestížne meno tá škola?. XY odborov je zbytočných na školách čo nemajú žiadne reálne využitie. Toto reálne má. Sú tu normálne docenti a ľudia čo majú pred menom Prof. kvalitne vzdelaní ľudia, ktorí kvalitne prednášajú a nie len tu ale aj na iných školách. To znevažujú len ľudia takí ktorí žiadnu školu nemajú alebo nič o tom nevedia. Sú ťažšie školy a aj ľahšie jak je to so všetkým.
co by si dalej chcela s touto skolou robit? ma uplatnenie?