Vysoká škola DTI Sečovce

adiqe88
14. sep 2021

Ahojte. Študuje niekto,alebo študoval na tejto škole? Pracujem ako pedagogický asistent ,ale nemám titul, Rozmýšľam, ze si ho urobim práve na tej škole v odbore učiteľstvo praktickej prípravy. Mate niekto skúsenosti s touto školou na externom studiu? Je to náročné? Aké mate skúsenosti s touto školou? Ďakujem

gabsisi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adiqe88
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
antoniatonka
14. sep 2021

a slovencina vyzera byt tiez nenarocna , ci?

stanulienkat
14. sep 2021

@antoniatonka si zabila🤣

ol1234
14. sep 2021
katka3712
17. sep 2021

@adiqe88 aj ja uvažujem si podať prihlášku,no mám obavu z matematiky 😏

naduska007
21. feb 2022

@adiqe88
@adiqe88 ahoj no čo ako? Dostal si sa na tu školu? Aj ja uvažujem nad tou školou, tiež som asistentka bez titulu chcem si prilepšiť finančne a mám to blízko 🤷🏽‍♀️ tak neviem

simonaa94
11. mar 2022

@adiqe88 a @naduska007 Ahojte dievčata,podavali ste si prihlašku ? 🙂

adiqe88
autor
11. mar 2022

@simonaa94 nie,mme riaditeľka povedala naša v robote, ze z tej školy nic nemam 🤷‍♀️

oblecenie99
11. mar 2022

Ja doteraz nerozumiem tomu, ako sa niečo, čo sa volá "technologický inštitút" môže rozdávať tituly, ale tak dobre.. neviem, aké náročné to je, ale nikoho nepoznám, kto by tú školu? nedal. Osobne by som tam nešla, keď už, tak vyštudovať riadnu vysokú, ktorú môžem dať aj do životopisu.. je pravda, že väčšinou tam chodia ľudia, ktorí len potrebujú dorobiť k práci nejaký titul, zamestnanie už majú a toto je tá zrejme ľahšia cesta.

adiqe88
autor
11. mar 2022

@oblecenie99 ano ved práve kvôli tomu som chcela,ale neprešlo mi to u šéfky

oblecenie99
11. mar 2022

@adiqe88 Áno, jasné, ja beriem keď niekto to potrebuje k práci.. poznám plno Ľudí, ktorí tam takto chodia, zvyšok sú len výnimka. Ale keď ty nepotrebuješ, naozaj by to boli len vyhodené peniaze.