Vysoká škola DTI

9. aug 2024

Ahojte, mám 28 rokov a 3 deti. Konečne prišiel čas na mňa, chcela by som ísť na výšku. Konkrétne manažment na vysokej škole v Dubnici DTI. Chcem skončiť aspoň s Mgr. Vždy ma to ťahalo týmto smerom a mám aj strednú s odborom pracovník marketingu. Moja otázka je, či tu je prosím Vás nejaká kočka, ktorá študovala manažment a ako to prebieha na VŠ. Najväčší strach mám z toho, že po 3 deťoch som vyfučaná, či sa tam učí od základov, alebo mám radšej do toho trochu vhupnut, len sa potom bojím, že sa budem mýlit.. prihlášku chcem dať budúci rok. Ďakujem

klara351
9. aug 2024

Vyber si radsej inu vysoku skolu. Tuto skolu neberu zamestnavatelia velmi vazne, karierne ti nepomoze. Budu to zbytocne stravene roky a peniaze.

melanta
9. aug 2024

Ak chceš skutočne študovať vysokú školu, tak si vyber skutočnú vysokú školu. Ak vidím v CV túto VŠ, beriem dotyčného ako kandidáta bez VŠ. A bežne túto školu podobne vnímajú ľudia z HR. Toto je tak zlá škola, s tak zlým renomé, že by som ju neodporúčala ani keby som niekomu chcela zle. Neboj sa ísť na riadnu vysokú školu, ak nie je iná možnosť, tak aj súkromnú. Ale nie DTI, Sládkovičovo, Skalica a podobne. A neboj sa. Zvládneš to. Možno máš pocit, že po 3 deťoch si mimo. Ale to je iba prvý dojem. Mať 3 deti je náročné. Určite viac ako bežné odbory na vysokých školách.

rolandik
13. aug 2024

Ak sa chceš zamestnať v štátnej sprave, stačí ti aj DTI