Vysoká škola Danubius, Fakulta práva Janka Jesenského

andreakiki
7. sep 2022

Dobry den. Prosim Vas najde sa tu niekto z VS Danubius v Sladkovicove odbor pravo? Ďakujem

lucik194
7. sep 2022

odporucam ist inam...... tie peniaze su ako splachnute do zachoda....

baboobchod
7. sep 2022

Teda ja chodím na UK.. a toto nás so spolužiakmi dobre pobavilo 😀

andreakiki
autor
7. sep 2022

@lucik194 ak sa Mozem opýtať prečo? Ľahko sa robia skúšky? Písomne? Ústne?

andreakiki
autor
7. sep 2022

@baboobchod Ty chodíš externe? Prvý ,či druhý stupeň? Ďakujem

melanta
7. sep 2022

Pre mňa ako headhuntera človek s touto školou nie je právnik. Ak chceš študovať právo, choď študovať na normálnu univerzitu.

baboobchod
8. sep 2022

@andreakiki externe, iba sa rozbieham - teraz budem druhacka na prvom stupni 😁

lucik194
8. sep 2022

vsetci kamarati pravnici co poznam v BA a pride im CV zo Sladkovicova, tak ho hned vyradia, ani nepozvu na pohovor..... preto......

andreakiki
autor
8. sep 2022

@lucik194 ďakujem 🙂

baboobchod
8. sep 2022

@lucik194
@melanta
A čo paneurópska? Tiež má úplne zlý kredit vo vašich očiach? Ja sa len zamýšľam nad tým, že tieto dve súkromné školy majú asi málo študentov vzhľadom na poplatky a “kredit”… UK berie všetkých bez prijímačiek, nás externých bolo v prvaku vyše 300 a denných tiež masovka. Potom spravia sito na skúškach 😁
No a zamýšľam sa, či tie dve súkromné školy teoreticky nemôžu mať vyššiu kvalitu, keď je študentov menej a majú teda “osobnejší” prístup?

andreakiki
autor
8. sep 2022

@baboobchod Rozumiem,ja pri deťoch a práci,zvažujem sukromne.

baboobchod
8. sep 2022

@andreakiki všetci externisti máme deti a prácu, ja tiež 🙂 vyučovanie máme soboty.

andreakiki
autor
8. sep 2022

@baboobchod to vážne? Super 👍 a da sa to v pohode zvládnuť? Koľko máte skúšok za semester?

baboobchod
8. sep 2022

@andreakiki
Keď ťa to baví ako mňa a neflákaš to, tak sa to zvládnuť určite dá.
https://www.flaw.uniba.sk/fileadmin/praf/Studiu...
Tu si pozri rozvrh z minulého semestra. “Všetko je na webe” 😁
Skúšok je za semester cca 5-7.

melanta
8. sep 2022

@andreakiki Právnická fakulta Univerzity KOmenského alebo Právnická fakulta v Trnave, prípade Právnicka fakulta Paneurópskej univerzity v BA. Ak chceš byť právnička, máš tieto 3 možnosti. Zvládneš tie školy aj popri deťoch, ak sa tomu budeš venovať. Sládkovičovo síce bude ľahšie, ale nikde ťa s tým ako právničku nezamestnajú resp. na žiadne poriadne miesto. Pretože v Sládkovičove nekončia školu právnici, ale absolventi paškvilu. Čiže ak máš čo len trocha rozumu, na takú školu nepôjdeš.

melanta
8. sep 2022

@baboobchod Paneurópska je oka a myslím, že je to tiež masovka. Ale Sládkovičovo ani keby mali len 10 študentov a každému sa venovali úplne individuálne.

baboobchod
8. sep 2022

@melanta a UMB BB?

melanta
8. sep 2022

@baboobchod aj tá je vnímaná normálne. Je to normálna štátna univerzita. Ale školy ako Sládkovičovo, Skalica, Dubnica sú úplne že "no go", čiže to beriem človeka akoby nemal vysokú školu.

andreakiki
autor
9. sep 2022

@andreakiki ďakujem Vám všetkým za názory 😉