Dobry den. Prosim Vas najde sa tu niekto z VS Danubius v Sladkovicove odbor pravo? Ďakujem
@lucik194 ak sa Mozem opýtať prečo? Ľahko sa robia skúšky? Písomne? Ústne?
@baboobchod Ty chodíš externe? Prvý ,či druhý stupeň? Ďakujem
Pre mňa ako headhuntera človek s touto školou nie je právnik. Ak chceš študovať právo, choď študovať na normálnu univerzitu.
@andreakiki externe, iba sa rozbieham - teraz budem druhacka na prvom stupni 😁
vsetci kamarati pravnici co poznam v BA a pride im CV zo Sladkovicova, tak ho hned vyradia, ani nepozvu na pohovor..... preto......
@lucik194 ďakujem 🙂
@lucik194
@melanta
A čo paneurópska? Tiež má úplne zlý kredit vo vašich očiach? Ja sa len zamýšľam nad tým, že tieto dve súkromné školy majú asi málo študentov vzhľadom na poplatky a “kredit”… UK berie všetkých bez prijímačiek, nás externých bolo v prvaku vyše 300 a denných tiež masovka. Potom spravia sito na skúškach 😁
No a zamýšľam sa, či tie dve súkromné školy teoreticky nemôžu mať vyššiu kvalitu, keď je študentov menej a majú teda “osobnejší” prístup?
@baboobchod Rozumiem,ja pri deťoch a práci,zvažujem sukromne.
@andreakiki všetci externisti máme deti a prácu, ja tiež 🙂 vyučovanie máme soboty.
@baboobchod to vážne? Super 👍 a da sa to v pohode zvládnuť? Koľko máte skúšok za semester?
@andreakiki
Keď ťa to baví ako mňa a neflákaš to, tak sa to zvládnuť určite dá.
https://www.flaw.uniba.sk/fileadmin/praf/Studiu...
Tu si pozri rozvrh z minulého semestra. “Všetko je na webe” 😁
Skúšok je za semester cca 5-7.
@andreakiki Právnická fakulta Univerzity KOmenského alebo Právnická fakulta v Trnave, prípade Právnicka fakulta Paneurópskej univerzity v BA. Ak chceš byť právnička, máš tieto 3 možnosti. Zvládneš tie školy aj popri deťoch, ak sa tomu budeš venovať. Sládkovičovo síce bude ľahšie, ale nikde ťa s tým ako právničku nezamestnajú resp. na žiadne poriadne miesto. Pretože v Sládkovičove nekončia školu právnici, ale absolventi paškvilu. Čiže ak máš čo len trocha rozumu, na takú školu nepôjdeš.
@baboobchod Paneurópska je oka a myslím, že je to tiež masovka. Ale Sládkovičovo ani keby mali len 10 študentov a každému sa venovali úplne individuálne.
@melanta a UMB BB?
@baboobchod aj tá je vnímaná normálne. Je to normálna štátna univerzita. Ale školy ako Sládkovičovo, Skalica, Dubnica sú úplne že "no go", čiže to beriem človeka akoby nemal vysokú školu.
@andreakiki ďakujem Vám všetkým za názory 😉
odporucam ist inam...... tie peniaze su ako splachnute do zachoda....