Zdravim chcem sa spýtať na bližšie info ohľadom tejto školy, kto tam študoval alebo študuje ... Aké je z nej uplatnenie a či vôbec nejaké je ?
Ďakujem za odpovede 🙂
Vo vseobecnosti je to skola, na ktorej vela ludi studuje externe a skusky robia lavou zadnou, lebo poopisuju atd... Studuju len pre titul. Ale ano, potom, ked sa chces niekde uplatnit, tak socialnu pracu a bezpecnostny manazment zamestanavatelia vnimaju ako "menejcenne skoly". Casto takychto uchadzacov ani nepozvu na pohovor alebo vyslovene do inzeratu napisu, ze nech sa im neozyvaju absolventi bezp. manazmentu a socialnej prace. Viaceri ludia, ktori robia vyberove konania mi povedali, ze absolventi tychto skol sa im neosvedcili, preto ich uz ani nepozyvaju. Ale verim, ze sa urcite najde aj par poctivych studentov, ktori sa potom uplatnia v bezpecnostnych zlozkach.
Aha fajn ďakujem ale je tu aj niekto kto tam chodil nie len počul ? 😃
Zdravím. Mám tu niekoho kto na tejto škole doštudoval v posledných rokoch? Veľmi pekne ďakujem 🙂. Určite sa za pomoc budem revanšovať 🙂
@christina95 nemam osobnu skusenost s touto skolou, ale pri vybere VS treba mat na zreteli to, aby VS (ci uz jednotlive fakulty, odbor na konkretnej VS) nestratil akreditaciu. Ja som studovala 2. VS - management na Komenskeho a veruze pedagogovia tu akreditaciu dost prizvukovali.
Ja študujem na tej škole 😂 čoskoro som Ing., ak máte otázky pýtajte sa
Mám túto školu a som jediný ktorý vám napíše otvorené o tejto škole.Budú otázky načo máš túto školu keď na ňu nadávam hneď odpoviem chcel som vedieť na vlastne oči čo je to za školu áno mám ING titul ale na občianskom ani nikde si ho nedávam proste nechcem. Táto škola je továreň na tituly 150 ľudí v aule chodí na prednášky z predmetov ktoré sú z každého rožka troška,skušky poväčšine ABC ale to tak že v aule dakto zakriči zakružkujte B a každý zakružkuje alebo sú ústne ale len také že pár viet sa povie a hotovo.Domáce úlohy ak má trieda FB skupinu tam dakto dá domacu úlohu opíše a hotovo.Štatnice vybrať si tému ktorú spracovať + otázky na každej stačí povedať pár viet vlastnými slovami a je to.
Odbor bezpečnostného inžinierstva existuje aj na Žilinskej univerzite, nemá s týmto niekto skúsenosti? Odbor ma totiž fakt zaujíma, ale chcem študovať serióznu školu. Myslíte, že zamestnávatelia hádžu všetkých s vyštudovaným odborom bezp. inžinierstva do jedného vreca?
@aaaandulina kľudne
Vzdy, ked som pocula o tomto odbore, kamarati vysokoskolaci o nej hovorili ako o "druhej socialnej praci"... Nehovorim, ze 100% sa neuplatni, ale studuju tam kvoli titulom hlavne, lebo je to lahke