Ahojte . Jedna sa konkretne o pedagogicku fakultu na UKF v NR odbor predskolska a elementarna pedagogika, externe....
V tabulke o vysledkoch mali dnes doplnit body ( prijimacky neboli, len podla vysledkov na sš, aktivity) ale body dnes nezverjnili, miesto toho do kolonky 'status' zapisali 'vyhovel' . Znamena to, ze som prijata? Ci este sa netreba radovat?
Kde si to prosím tá pozrela ? Ja čakám ale na mgr.
zname to ze s
tvoje hodnotenie je ok, edte cakaju na maturitné vysvecka a po 25.6. posielaju rozhodnutie ci ta prijimaju. netes sa este môžeš byt poctom bodou "pod ciarou" drzim palceky
@ninusa221 stranka ukf, potom prijmacie konanie, vysledky prijmacieho konania, otvori sa ti ais, das svoje priezvisko a rodne cislo.
@kacena4
@sajmonka_1216
Dakujem zienky za odpovede. Aj som si to myslela. Prospech na sš som mala na vybornu, takze uvidime, predsa len ma niektori mozu dobehnut bodmi za aktivity. Prijmaju 60 studentov, prihlasok ( elektronickych) je 214.... taaakze uvidime
ja som mala vyhovel a cez ais mi aj generovalo hned navratku --- teda iny odbor, ale ta ista fakulta ;) pozerala si si ten ais podrobne? navratku - link - tam spristupneny nemas?
214 predpokladam ze bude dennych aj externych tak bolo aj minule roky vsetci spolu
@kacena4 nie, iba externych.. neviem ci 214, elem pedag som pri 180 ks prestala sledovat, takze moze to cislo byt realne.. tento rok je strasny naval.... na specialnej pedagogike bolo na externom 114, brali nas 40
asi by som ešte počkala na rozhodnutie... lebo mohla si vyhovieť podmienkam, ale to neznamená že si prijatá..
napr. majú 60 miest, vyhovuje 100 ľudí, tak vezmú tých 60 s najlepšími výsledkami..