Ahojte, FF UCM mala deadline na prijatie prihlasok (externe) do 30.4., prijimacky su len na zaklade priemeru, neviete mi prosim niekto povedat, kedy priblizne mozem ocakavat rozhodnutie? Alebo ako to byva hoci aj na inych skolach v takom bezprijimackovom mode? Zverejnia to listom, na stranke, …? Nic neviem na ich webe najst a od mojho prveho VS studia preslo uz dost casu, neviem, ako to chodi teraz. Pisala som na studijne, odpoved nemam a zaujima ma to jednak zo zvedavosti, nebudem klamat, ale aj kvoli zosuladeniu inych terminov. Pripadne, ak sa tam niekto dovolal, tak do akeho priemeru beru (psychologia). Dakujem pekne za akukolvek pomoc 🙂
@eeffka zial nie je to uvedene nikde… skusim teda zavolat, kedze mail asi skor prehliadaju. Dakujem 🙂
@eeffka To je vyberko na phd, bc a mgr vyberko tam nie je zial 🙂
ahoj ja tiez cakam na odpoved od nich ale z masmedialnej fakulty. Ak som pochopila vysledky budu najskor jun - jul. Ale maju to neprehladne rozpisane vsetko.
Dcera tak caka na UMB na prekladatelstvo tak my sme nastavene na koniec juna 🤣potom zacnem volat
Pisala som tam a vraj vysledky budu az v juni... joj, take dlhe cakanie :D
Práve to googlim a vyhodilo mi to túto diskusiu. Pripnem sa, aj my čakáme (denné) na fif a nevieme...treba im doručiť v našom prípade ešte záverečné a maturitné vysvečko, tak predpokladám, že v tom prípade asi do konca júna...
Len na druhej strane keď vezmem do úvahy, že údajne priemer berú u tohtoročných maturantov podľa info na stránke za posledné tuším 3 roky plus polrok tohto roka...tak možno aj do konca mája. Niekde na stránke školy som našla, že do 30 dní od deadlinu/prijímačiek majú vydať výsledok. No neviem, či mám aktuálnu info.
... ďakujem za info ktorú si sem dala kým som písala, som rada že vieme aj my
Ja som tam písala , výberové konanie ma byť v prvej polovici mája. Informovať sa dá aj skôr , osobne prísť s občianskym preukazom na študijné oddelenie keď nie treba čakať 🙂. Minulý rok mi výsledok prišiel až v júni ale to mali samizda dlhšie podávanie prihlášok .
@mariatheresia My sme napríklad maturitné niesli ale až na zápis samizda . Len ako doklad o ukončení SŠ
Dakujem ti krasne za info @alena_mar 🙂 Cize, ak by to slo podla pravidla, ze do polky maja, uz by to malo byt jasne. Skoda, ze to nemozu zverejnit skor, ale treba cakat na oficialny list (aspon mne tak odpisala pani zo studijneho). Mna to zaujima najma kvoli tomu, aby som si usetrila dalsie prijimacky na ine skoly 🙂 Priemer znamok prijatia nahodou nevies, aky bol minuly rok? Pripadne tento, ale to asi nik nevie 🙂
To veru neviem ako s tými známkami , zas na druhej strane výsledky na fmk(tiež ucm ) minulý rok mi povedala aj cez telefón tak skús možno tak počas tých stránkových sa popýtať.
Ahojte, len update: volala som na studijne a povedali mi, ze vcera a dnes odosielaju rozhodnutia. Na externe, ze brali do priemeru 1.31 🙂 Prajem teda vela stastia a ked nahodou to nevyjde, netreba zufat a stale sa odvolat! Viem si predstavit, ze viacero ludi si dalo prihlasku ako poistku a ani nenastupia.
@ autor
Veľká vďaka za info !
Ahoj ďakujem za info aj ja už netrpezlivo čakám nakoľko si tiež potrebujem zosúladiť nejaké pracovné ponuky. Ja som písala na študijné a vôbec neodpovedali...mohla by som ti napísať aj do súkromnej správy? Mala by som pár otázok
@evkalv nemozes prosim napisat radsej tu ako sukromne? Rada by som zatial ostala plne anonymna v suvislosti s touto temou, ale kludne sa opytaj hocico, nemam problem odpovedat 🙂
Priemer znamok do 1,31 sa pocita zo vsetkych znamok dokopy (4 roky koncorocne plus maturitne) alebo priemer znamok musi byt 1,31 za kazdy rok aj za maturitne...toto mi az tak nie je jasne...a potom som len chcela, ze ak ma nahodou vezmu a aj teba ze by sme mali na seba kontakt 😉 ja som uz tiez roky po strednej skole a dokonca aj po vysokej skole...
@evkalv Ja, co som pocula, tak to ma byt dokopy 1.31, nie individualne... dufam velmi, ze uz zajtra to dojde, aspon tak to vravela pani zo studijneho (ak kolegyna odoslala listy nacas). Inak tiez mi zdvihla telefon az na xty den. A jasne, ja ti potom napisem, tiez som dost rokov po oboch skolach 😀
Super ďakujem, tak čakáme ďalej, snáď zajtra... a dáme si vedieť 😉
Tento mesiac pošlú list poštou. Mne tak posielali minulý rok. A priemer známok neviem, podľa toho kto sa im prihlási.
Ja by som bola rada, ak by sme sa tu našli a spojili viaceré, vymenili si kontakty a v budúcnosti si pomáhali...či už zdieľať cestu,poznámky alebo čokoľvek...mať dobrých parťákov na škole sa vždy zíde 😉
Gratulujem @evkalv , to je super!!!! Aj mne prislo, tiez prijata, tesim sa velmiiiii 😍 Takze budeme spoluziacky, yes 💃
Fantastickééé 👏👏👏gratulujem ❤️ a teším sa...potom keď budeš chcieť napíš mi sukromnú správu a nejako sa prepojíme 🍀
Gratulujem ! Aj nám prišlo dnes, dcéru prijali (denné)
@mariatheresia Gratulujem velmi, tesim sa, ze sme tak vsetky dobre dopadli 🙂
Veru 😀 Ďakujeme 🥰
Kedze na externe sa moze prihlasit aj maturant, tqk skor ako 15.6 by sim to necakala. Maturitu ma moja dcera napr posledny majovy tyzden. Zavolaj si na studijne, potvrdia ti termin, v prihlaskakovom konani nemas uvedeny termin?