Vyhadzov zo školy

24. apr 2023

Prosím vás neviete ako to je na VŠ Komenskeho, ak neurobím nejaký predmet druhýkrát? Je tam vyhadzov, to viem. Ale je možné sa do tej školy vrátiť nejakým spôsobom? Stalo sa to niekomu? Ďakujem

vevesh
24. apr 2023

Vratit sa da vzdy- len je to trochu komplikovanejsie- musis znova urobit prijmacky na dany odbor a dat si uznat predosle predmety a budes pokracovat tzv. "o rok nizsie"...

autor
24. apr 2023

@vevesh som v treťom, takže v tom je ten problém. Nedalo by sa vrátiť naspäť do tretieho?

kvietok173
24. apr 2023

ved chod sa opytat na studijne, ale pokial robis prvy krat predmet a neurobila si mozes o rok opakovat . Ved je kreditny system musia ti sediet kredity na dany semster teda minimum na dany semester. A nesmies robit predmety ktore na to nadvazuju teda by si nemala. Ale kazda skola to ma individulane. A este tusim bol kedysi aj dekansky termin. Chod na svoje studijne a budes vediet viac a presne ako od nas 😉

autor
24. apr 2023

@kvietok173 Robím na druhýkrát preto neviem čo. Je to hodnotiaci predmet a veľa absencii kvôli zdravotnému stavu. Na študijné zajdem neskôr.

kvietok173
24. apr 2023

tak studijne je jediny sposob kde sa dozvies informacie ktore potrebujes . Tak tam zavolaj .

kvetinka75
24. apr 2023

autorka - medziročník nie je možný? Na iných školách to funguje

cookie29
24. apr 2023

Ved si poziadaj vynimku, ak mas skutocne zdravotne problemy a teda potvrdenie na to. Ale to Ti konkretne povedia len na studijnom.

anjelicek26
24. apr 2023

Pri zdravotnych vaznych problemoch by som poziadala o vynimku ako pise
@cookie29

autor
24. apr 2023

@cookie29 To je komplikovane. Nechceli mi to uznať už v minulosti. Nemôžem sa na to spoliehať.

januska12323
24. apr 2023

Daný predmet si neurobila 3x minulý rok a 3x tento? Ešte je možnosť dekanskeho termínu ale to treba riešiť so študijným všetko. A kým k to došlo s vyučujúcim.

autor
24. apr 2023

@januska12323 je to hodnotiaci a nie skúškovy predmet teda je to o vypracovani úlohy žiadne termíny tam nie sú.

kvetinka75
24. apr 2023

autorka z akého dôvodu ti neuznali že máš zdr. problémy?