Prosím vás neviete ako to je na VŠ Komenskeho, ak neurobím nejaký predmet druhýkrát? Je tam vyhadzov, to viem. Ale je možné sa do tej školy vrátiť nejakým spôsobom? Stalo sa to niekomu? Ďakujem
@vevesh som v treťom, takže v tom je ten problém. Nedalo by sa vrátiť naspäť do tretieho?
ved chod sa opytat na studijne, ale pokial robis prvy krat predmet a neurobila si mozes o rok opakovat . Ved je kreditny system musia ti sediet kredity na dany semster teda minimum na dany semester. A nesmies robit predmety ktore na to nadvazuju teda by si nemala. Ale kazda skola to ma individulane. A este tusim bol kedysi aj dekansky termin. Chod na svoje studijne a budes vediet viac a presne ako od nas 😉
@kvietok173 Robím na druhýkrát preto neviem čo. Je to hodnotiaci predmet a veľa absencii kvôli zdravotnému stavu. Na študijné zajdem neskôr.
tak studijne je jediny sposob kde sa dozvies informacie ktore potrebujes . Tak tam zavolaj .
autorka - medziročník nie je možný? Na iných školách to funguje
Ved si poziadaj vynimku, ak mas skutocne zdravotne problemy a teda potvrdenie na to. Ale to Ti konkretne povedia len na studijnom.
Pri zdravotnych vaznych problemoch by som poziadala o vynimku ako pise
@cookie29
@cookie29 To je komplikovane. Nechceli mi to uznať už v minulosti. Nemôžem sa na to spoliehať.
Daný predmet si neurobila 3x minulý rok a 3x tento? Ešte je možnosť dekanskeho termínu ale to treba riešiť so študijným všetko. A kým k to došlo s vyučujúcim.
@januska12323 je to hodnotiaci a nie skúškovy predmet teda je to o vypracovani úlohy žiadne termíny tam nie sú.
autorka z akého dôvodu ti neuznali že máš zdr. problémy?
Vratit sa da vzdy- len je to trochu komplikovanejsie- musis znova urobit prijmacky na dany odbor a dat si uznat predosle predmety a budes pokracovat tzv. "o rok nizsie"...