Výber odboru

21. jan 2024

Pridám otázku opäť, možno dostanem viac odpovedí (ďakujem tým, ktoré mi už odpovedali predtým).
Rozhodujem sa medzi odborom Bezpečnosť a kontrola potravín - uplatnenie v potravinárskych podnikoch, pri predaji a distribúcií potravín ako manažéri pre hygienu a sanitáciu, manažéri pre riadenie rizika resp. manažéri pre kontrolu potravín.
A medzi odborom Bezpečnostný manažment - uplatnenie na pozíciách bezpečnostný konzultant, konzultant informačnej bezpečnosti, bezpečnostný technik, detektív, bezpečnostný kontrolór. Rovnako môže pôsobiť na stredných úrovniach riadenia štátnej správy (napr. Zbor väzenskej a justičnej stráže, Ministerstvo vnútra SR, Policajný zbor, Národný bezpečnostný úrad, Kriminalistický a expertízny ústav Policajného zboru, SK-CERT).

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. jan 2024

@sheila121 a uplatnenie? Dá sa s tým nájsť prácu v odbore?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
21. jan 2024

Pozrela by som si ročenky/štúdijné plány a rozhodovala sa podľa toho… potraviny zrejme budú dosť chémie, mikrobiológia, hygiena atď… bezpečnostný manažment úprimne netuším, ale budú to zrejme predmety z iného súdka… a potom by som sa rozhodla podľa toho čo ti je bližšie…

miadi
21. jan 2024

Ja by som si nevybrala ani jedno. V tomto sa Musis riadit sebou . Co ta bavi v com si dobra . Atd.

viestta
21. jan 2024

Absolventky bezpecnostneho manazmentu dokladali tovar v hypermarkete, co ich nikde nechceli vziat. O bezpecnosti IT mohli akurat tak snivat, jeden co ho poznam, ktory sa dostal na IT Security si musel spravit XY skoleni, ked nechcel do penzie vyklikavat formulare s uzivatelskymi pristupmi.