Ahojte, máte niektorá za sebou štátnice na VŠEMVS? Popri práci toho veľa nestíham, počula som, že veľa ľudí neprejde ale zase aj to, že veľmi pomáhajú na štátniciach? Ako ste to mali vy?
@sednaja Ďakujem, za odpoveď. Máte ešte niekto nejaké iné skúsenosti?
Statnicovala som tam uz davno a len bakalara, nepamatam si, ze by bol niekto, koho by nepustili. Ja som mala tyzden dovolenku a ucila som sa, cize som nemala vobec problem.
Asi to už máš za sebou, tak ako stresy? Bolo to také zlé?
ahoj prosím ťa alebo niekto iný kto tiež bol na tejto škole minulý rok neposlali by ste vypracované štátnicové otázky ideál - verejná správa
@vikusjk dobrý deň mohla by som poprosiť bližšie info ohľadom štúdia na všemvs.dakujwm
@michaelagenzorova ja som tam chodila uz velmi davno, tusim v 2008 alebo 2009 som robila Bc. statnice tam a potom som prestupila na Paneuropsku, kde som dokoncila Ing. Cize neviem, co sa odvtedy zmenilo a asi by ti lepsie info poskytol nejaky cerstvy student
Čo mám info, tak minulý rok neprešiel cez štátnice len jeden potenciálny magister (neviem ako bakalári) a aj ten bol arogantný. Nie je podstatné aká škola, ide o to, aby si neostala ticho. Podstata je ukázať, že máš všeobecný prehľad o problematike, že tomu rozumieš. Nie je potrebné sa bifliť od slova do slova. Komisia Ťa navedie a vydoluje z Teba, čo tam je. Ku každej otázke sa niečo nauč a zistíš, že sa navzájom prelínajú. Stres a pocit, že "nič neviem" je pred štátnicami bežný jav 😉