VŠ Filozofická Nitra - psychológia - prihláška

12. dec 2024

Zdravim, chcela som si vyplnit elektro prihlášku na VŠ v NR a neviem najsť v systéme AIS2 psychologiu. Neviete čim to je?

trema
12. dec 2024

uz sa daju vyplnat prihlasky?

ivka225
12. dec 2024

Trochu mi vadí, keď uchádzač o štúdium na vysokej škole nepozná ani jej názov. Na Slovensku neexistuje nič také, ako Vysoká škola Filozofická.

petronelag
12. dec 2024

Treba si nájsť Univerzitu Konštantína Filozofa (UKF), Nitra a fakultu sociálnych vied a zdravotníctva, tam študujú psychologiu.

abcabcada
12. dec 2024

@ivka225 asi myslí FF UKF, ale to je Filozofická fakulta Univerzity Konštantína filozofa 👀 Ako absolvent to ovládam 🤭

sbenkova
13. dec 2024

na filozofickej fakulte nie je, petronelag to napísala správne

autor
13. dec 2024

@ivka225 to mi opravili administratori ja som to nenapisala tak myslela som fakultu 🙂

autor
13. dec 2024

pomylila som sa pardon, vacsinou je psychologia na filozof. posielam si na viac miest tak už som z toho mimo
@sbenkova
@abcabcada

autor
13. dec 2024

Takže sa spytam este raz kedže okrem kritiky tu nie je odpoveď, Neviete prečo v systeme AIS2 nie je psychologia ale len učitelstvo? Rozklikla som priamy link zo stranky školy na prihlašku.

abcabcada
13. dec 2024

Nie sme správcovia systému, netušíme... Najlepšie urobíš, ak si nájdeš študijné oddelenie fakulty, na ktorej sa ten odbor vyučuje a zavoláš si tam počas úradných hodín... Ak nezvládneš toto, nemá cenu ísť na výšku - VŠ je o samoštúdiu a o tom, že ti povedia, čo treba, ale nepovedia ti ako na to... Veľa šťastia

lenyana
22. dec 2024

Súcitim, ak by sa ti to náhodou nejak podarilo vyriešiť daj vedieť.